antireflexni folie na leskly displey

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Lucaso20
občas něco napíše

antireflexni folie na leskly displey

Příspěvekod Lucaso20 » 19 črc 2007 17:20

Ahoj, chtel by jsem si koupit antireflexni folii na displey meho notebooku pavilion dv 6319,ale nikde jsem ji na internetu nenasel, kde by se dala koupit.

(EDIT: Antireflexni folie je material, ktery se prilepuje na napr. obrazovky, aby se prave neleskly. HP oznacuje sve neleskle obrazovky prave "antiglare" - anti-"odrazove", antireflexni)

jenze mam pavilion dv6319, ktery ma leskly displey a chtel bych ho tou foliu zmenit na matny, jestli to tedy jde?? :-)

diky za tipy kde na netu koupit, sehnat. :-)

vicemene
občas něco napíše

Příspěvekod vicemene » 19 črc 2007 19:36

Taky jsem zkoušel něco takového najít, ale vypadá to, že nic takového moc neexituje. Každopádně se to nedá koupit u nás. Narazil jsem jenom na stránku jedný americký firmy, ale moc se mi to nepozdává.

Co se určitě dá pořídit (a je to poměrně dráhé) jsou Privacy filtry (např. od 3M), které ale primárně snižují hlavně horizontální úhly viditelnosti.

Ještě jsem narazil tady na to: odkaz, ale tam se zase spíš chluběj ochranou, o snížení lesklosti displeje se nezmiňujou.

Bohužel to vypadá, že si budeš asi spíš muset zvyknout (a já taky :? )

Georgij
občas něco napíše

Příspěvekod Georgij » 19 črc 2007 20:17

Kdo jinemu jamu bagr, sam do ni Mamut...

CeCo

Příspěvekod CeCo » 19 črc 2007 21:08

Georgij:
To je prave ten Privacy filter. Ten to stmavi az az (a nielen odstrani "leskly" povrch)

C

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“