Když píšou, že na baterii vydrží 2 hodiny, tak počítej tak 1.5h max
Pár postů výše jsi psal, že na hry kašleš a stejně na úkor zbytku ntb (zejména provedení) prosazuješ dedikované gpu. Přeji šťastnou ruku při výběru, tobě bych prodávat nic nechtěl
Vsak sme si to ujasnil. Avy porad placate svoje. Nidko neriak ze chci parit 8 h denne. Rekl sem ze chci vyzkouset mafii 2 a na integrovane karte ji opravdu jen pustim a pak budu cekat hodinu nez udela borec krok.orgasmic píše:Ujasni si, co vlastne chces.
Jestli vykon a vydrz, tak si priplat nebo nasetri a kup si Acer 5820TG s HD5650 a vydrzi 8 hodin.
Ten Acer eMachine ma docela tragicke zpracovani, ale za 15tis nic lepsiho na hry nesezenes. Ale vydrz bych cekal 1.5h pri vypnute WIFI a jasu na minimum.
9z9: Lepe bych to nenapsal
a jeste penize jen prevodem! Nikdy bych jim nic dopredu neposlal.roman2277 píše:Hm...pravopisné chyby a žádný kontaktní údaj.Jasný podvod.
a jakou asi zaruku? Hele zaruku resi vyrobce ne snad? Ja si koupil muj notas u GIGACOMPUTERS a a bez jakehokoliv dokladu sem dosel do autorizovaneho servisu HP a on si opsal seriove cislo zjistil ze bezi zaruka a opravili mi zcela zdarma i kdyz mi rikal ze to byla moje vina at si davam pozor na chlazeni.Ja teda na autodily davam plnou zaruku stejne jako nejaky autokelly nebo APM. To je uplne jedno jestli to oni berou do dodavatele z POLSKA s marzi 50% a nebo ja od stejneho s marzi 10%. tak co vykladas?thinkpro píše:priekopnici s notebookmi? akože ako na trhu? A nechcel by si k tomu aj poriadnu záruku, možnosť vrátiť do siedmych dní notebook bez udania dôvodu? Či prípadne nejaký popredajný servis? Takýchto ľudí fakt môžem, čo si za euro dajú vrtať do kolena
Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.