nvlddmkm.sys je soucast ovladacu grafiky nVidia.
win32k.sys je systemovy soubor, stejne tak rdyboost.sys, ktery je zrejme driverem pro fci ReadyBoost.
Udelal bych urcite to, co pise orgasmic, zameril bych se na ovladace grafiky a pred reinstalem systemu bych je take zkusil jeste pro jistotu preinstalovat (nejlepe odinstalovat pres spravce zarizeni a znovu nainstalovat, vse s patricnymi restarty). Pokud dojde na reinstal systemu, ke vsemu nejnutnejsimu nainstalovat aktualni verze ovladacu jen z oficialniho supportu pro tvuj model, tj.
zde (nejprve jen k tomu nutnemu, tj. zakladni HW, na ruzne control centra, utility a dalsi bordel se ze startu vykasli, at vyloucime ze zlobi neco z toho).
Problemy s win32k.sys mohou byt klidne zpusobeny nejakou konkretni aktualizaci od MS, ktere nedela dobre kombinace s tvym HW, ale to bude pripadne trochu mravenci prace. Co se tyka rdyboost.sys zkusmo bych vypnul (zakazal) sluzbu ReadyBoost. Nemam ted pred sebou sedmicky, tak nevim zda je defaultne spustena, nejspise ano. Dej start/Spustit a napis services.msc ... tam zakaz onu sluzbu, ujisti se, ze jsi ji zakazal, nejen zastavil (vypisuje to tam jeji status). Tady je ale dost dobre take mozne, ze ty soubory, co se ti vypisuji na BSOD, jsou nahodne a problem je skutecne hardwarovy, zejmena pokud je ten soubor pokazde uplne nejaky jiny, nejprve je ale dobre aspon neco vyloucit.
Mmch. ta instalace Win7, to byl nejaky pofiderni upgrade z Visty nebo je to cista instalace?
P.S.: na okraj cituji
"ještě rok, jen mi přes podporu bylo řečeno, že pokud to nebude chybou hardware, tak si to zaplatím" - no jiste, co cekat od Sony. Dodavaji k tomu pok*rvene nebo polofunkcni ovladace, ktere navic neaktualizuji jak je rok dlouhy, ale at si zakaznik polepeni jejich podelane prace do trochu funkcniho stavu zaplati.
Tady mne ale napada, kdyby se ti to nepovedlo vyresit, pokud mas neco s tim USB portem, tak si stezuj na tohle jako na hlavni zavadu, takze musis mit opravu zdarma. Zaroven zminis i problem s temi BSOD, snad si to servis nehodla pripadne uctovat zvlast, to uz by mne opravdu pobavili.