Zdravím,
mám problém s mojim notebookom TOSHIBA Satellite A660-133. Kúpil som si ho zhruba pred dvoma týždňami.
Problém spočíva v tom, že každé tlačítko je samostatne a oddelené plastom od ďalšieho. Ak sa do neho klepne vyššie ako v strede, tak tlačítko dole vyskočí (zrejme slúži na vyčistenie). Nevyskočí celé, ale iba spodná časť. Robí to aj niekomu inému?
Chcem sa spýtať či toto vyskakovanie je normálne, alebo by to robiť nemalo?
Ďakujem.
P.S. Nerobí to každá klávesa, ale iba niektoré.
P.P.S. Taktiež pravé tlačítko na touchpade sa kýve (zrejme nie je dobré uchytené), takže pri písaní sa klepe a vydáva to nepríjemný zvuk. Mám notebook reklamovať?
TOSHIBA Satellite A660-133 - vyskakovanie klaves
Já jsem si v pondělí koupil toshibu satellite a660-17k a včera jsem ji šel reklamovat kvůli špatnému levému tlačítku pod touchpadem. Bylo v pravé části uvolněné,nemělo žádnou vůli a při jakémkoli dotyku na klávesnici ( i při psaní )tlačítko rezonovalo. Hned mi notebook vyměnili za nový,ale k mému úžasu je stejný problém i novém.Takže jdu opět reklamovat,doufám, že třetí notebook bude už v pořádku. Máte s tím někdo zkušenost, nebo jsem jen já měl smůlu u dvou notebooků, nebo je to u toshiby "normální"?
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“