First book
First book
Ahojky, potřebovala bych radu ohledně výběru noťase. Stolní comp je sice nej, ale bohužel studuju a vozit si ho s sebou nemůžu. Takže ho chci využívat jednak na různé prográmky a samozřejmě i na náročnější hry, filmky atd... Takže to chce slušnou grafiku, velký disk nejméně 120 GB, grafickou kartu radši integrovanou (i když k těm hrám by byla lepší dedikovaná jsou s ní prý problémy), obraz by mi stačila 15, nechci moc těžký takže okolo 3 kg, určitě kovový a doplnky jako DVD vypalovačka, zabudovaná webka jsou docela nutností. S těmy všemy požadavky bych ještě ráda nějaký pěkný design tzn. nejlépe barvu white nebo silver. Uvažovala jsem o Apple, ale nevim jestli by v cenové relaci, kterou mam 30 000 vč. DPH šel sehnat nějaký výkonný.
Předem díky moc za tipy
Předem díky moc za tipy
Ahoj
konečně jsem našel optimálního kupce (podotýkám, že nejsem žádný prodejce) na Sony Vaio CR - info zde. Vim, že je to o 2t Kč více, ale splňuje snad tvé všechny požadavky...
1. je to 14,1" takže je v poho mobilní... jo a váží do 3 kil
2. 120GB HDD
3. opravdu úžasný design - bílý
4. webka + DVD±RW/RAM DL
Snad jediné mínus je absence dedikované grafiky...
konečně jsem našel optimálního kupce (podotýkám, že nejsem žádný prodejce) na Sony Vaio CR - info zde. Vim, že je to o 2t Kč více, ale splňuje snad tvé všechny požadavky...
1. je to 14,1" takže je v poho mobilní... jo a váží do 3 kil
2. 120GB HDD
3. opravdu úžasný design - bílý
4. webka + DVD±RW/RAM DL
Snad jediné mínus je absence dedikované grafiky...
Dell Latitude XT
Re: First book
Oliiiii píše:(i když k těm hrám by byla lepší dedikovaná jsou s ní prý problémy
Jaký problémy s ní prý jsou?
no ja bych doporucil hp pavillon, ktere jsou velmi designove povedene a posledni model ktery visel by mohl splnit tvoje predstavy o vykonu
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47784
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47784
Pr3d1t0r: To by mozna bylo optimalni. Za zbytek penez bych pak dokoupil kvalitni vybavu (batoh, mys, apod.).
Ja sam mam k notebooku jeste dalsi vybaveni dohromady za 8000.
Ja sam mam k notebooku jeste dalsi vybaveni dohromady za 8000.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
Když se vyhneš FSC, Aceru a Asusu do 25000,-, tak to dopadne dobře, jinak z mých už bohužel velkých zkušeností nejspíš ne. Já teď právě uvažuji o základním macbooku, ale ještě to nevím jistě. Ovšem láká mě poznávat nové. Já mám na hry stolní komp, zde není problém kdykoliv dokoupit ramku nebo novou geforce PCI-E (tedy, když budu mít peníze). Vista je děsný systém a jen málo notebooků je již bez ní a když si tam hodíš xp a něco se v něm porouchá, tak tam musíš instalovat původní systém kvůli reklamaci. Apple je z větší části (nevím přesně) z polykarbonátu, je malý a lehký, což se mi dobudoucna na další školu hodí.Opravdu je to na vše, v pohodě i na střih videa, ale na hry upřímně moc ne. Jenže já už se klasický ntb. bojím koupit (bohužel jsem měl smůlu s dvěma FSC). HPéčka se taktéž trochu bojím, protože jsem měl doma rozbité multifunkční zařízení v záruce a jednání na servisu taky nic moc.Dále musím říci, že jsem sedočetl o Apple, že je záruka jen na 1 rok, to moc nechápu...
To oliiii: urcite bych se poradne podival na notebooky rady dell vostro (konkretne1500) jsou konfigurovatelne a z dobrych materialu jinak ja sem se rozhodl pro konfigurator na VBI (pro FL90 v nej konfiguraci bez OS)
tady link na Vostro 1500: http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
dobre si zahrajes na obouch konfiguraci tak na stredni detajly vse krome DX10 , ale desktop je desktop
tady link na Vostro 1500: http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
dobre si zahrajes na obouch konfiguraci tak na stredni detajly vse krome DX10 , ale desktop je desktop
Zpět na „Jaký vybrat notebook“