Ale chtěl bych se zeptat, kde najdu S/PDIF Out.... jsem četl, že tento notebook to má, ale kde? To už je věc vedlejší... můžete mi to říct?
Děkuji
mikk píše:Jurike píše:mikk píše:Ahoj, tak jsem se stal taktéž hrdým majitelem y560 (i5). .....
Zdravim,
problem, ktory popisujete som nezaznamenal. NTB mam uz cez mesiac. Ked tak to skuste vratit a vymenit to za iny kus pokial sa to este da.
Dnes jsem měl chvíli čas si s NTB pohrát. Vypdá to, že ten zvuk mi to vydává jen na pracovním stole. V kuchyni, obýváku, na skleněným stole, nikde nic.Jen na pracovním stole. Mám totiž docela dlouhou pracovní desku, takže předpokládám že vibrace se tím násobí.
Takže na to kašlu a až budu mít chvíli, tak zkusím něco udělat se stolem. Vybírám chladící podložku. Má nějaký uživatel tip?
Jinak kdyby měl někdo nějaký konkrétní dotaz k diskutovanému modelu, rád odpovím.
Hors píše:dneska mi přišla verze s i5-460M a asi takhle:
Design není ten co sem chtěl s těma tvarama,ale je to ten hnusnej tribal, tak na to pozor, na netu v tom maj bordel. Kvalita víka, co chrání display je hodně moc ubohá, je to jak z papíru, takže přenášení nějak nehrozí, když už, tak v nějém hodně pevném obalu a ten ještě v batohu nebo brašně. Display nejde nijak zaklapnout (nevím jestli to každý ví). Panty sice vypadají hezky, ale v MHD s tímhle asi těžko, protože se to podle mě dost hýbe. JInak se prohýbá lehce na levé straně od touchpadu,na práve skoro vůbec. V místě, dke jsou multimedální tlačítka pod displayem se taky celkem prohýbá. Klávesnice je super spracovaná a pevná. S touchpadem sem nepracoval, ale vypadá normálně, tlačítka sou na tom hůř - sice nejsou moc slyšet,ale jsou dost volná,jak kdyby byly použitý dost dlouho.
Doufám,že tyhle postřehy někomu pomůžou při výběru. Já ho jdu zase vrátit..
Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.