ahoj, mam moznost vymenit si NB z reklamacie za peniaze, mate nejake informacie aky NB by sa mal k nam do cca 2 mesiacoch dostat ? paci sa mi qosmio x500, jedine mi tam chyba nvidia 460, fajn je aj asus g73jw
na qosmiu sa mi paci SSD disk a na asuse USB 3.0,
takze mozem v najblizsej dobe ocakavat napriklad qosmio x500 s nvidia 460 alebo sa vyplati cakat na nieco ine ? surfoval som hocikde no nenasiel som ziadne prichadzajuce novinky, diky
Hracsky notebook, buduca novinka
k výběru poradím jen toto - disk a ram jsou komponenty, kterým bych moc nepřikládal váhu, protože jako jedny z mála jsou jednoduše dokoupit a upgradovat. Bez ztráty záruky, samozřejmě.
Taklže si klidně můžeš koupit třeba lowend notebook za 10k, k tomu SSD za 3-5k a disky vyměnit. Z původního si udělat třeba externí pomocí rámečku do USB.
Taklže si klidně můžeš koupit třeba lowend notebook za 10k, k tomu SSD za 3-5k a disky vyměnit. Z původního si udělat třeba externí pomocí rámečku do USB.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Re: Hracsky notebook, buduca novinka
Ano do 2 měsíců se u nás bude prodávat nové Qosmio s GTX 460M.samson010 píše:ahoj, mam moznost vymenit si NB z reklamacie za peniaze, mate nejake informacie aky NB by sa mal k nam do cca 2 mesiacoch dostat ? paci sa mi qosmio x500, jedine mi tam chyba nvidia 460, fajn je aj asus g73jw
na qosmiu sa mi paci SSD disk a na asuse USB 3.0,
takze mozem v najblizsej dobe ocakavat napriklad qosmio x500 s nvidia 460 alebo sa vyplati cakat na nieco ine ? surfoval som hocikde no nenasiel som ziadne prichadzajuce novinky, diky
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“