Acer 4820TG piska jako 5820TG?
Acer 4820TG piska jako 5820TG?
Zdravim, jako majitel uz druheho aceru 5820TG (prvni piskal a vrcel mu vetrak na leve strane) a aktualni druhy kus (MNks) taky piska a zase vrci vetrak (!!!!) se rozhoduji o vymene za kus 4820tg. a mam dotaz ohledne piskani. Piska nebo ne ?
Spokojenost
Uz vlastnim tento nb 2 mesice.Bez problemu a mirna spokojenost.
Prvni kus jsem ihned sel vymenit.Jelikoz se mi zdalo ze trosku delal piskani.
S novym kusem jsem spokojenej.
Ale pokud ti muzu poradit.Tak si ho nekupuj.Pokud jo tak neco podobnyho s mensim HDD.Jelikoz vlevo dole je ulozenej harddisk a je docela ,,teplej" jako ono to netopi ale je citit ze tam dole nekde topi
Prvni kus jsem ihned sel vymenit.Jelikoz se mi zdalo ze trosku delal piskani.
S novym kusem jsem spokojenej.
Ale pokud ti muzu poradit.Tak si ho nekupuj.Pokud jo tak neco podobnyho s mensim HDD.Jelikoz vlevo dole je ulozenej harddisk a je docela ,,teplej" jako ono to netopi ale je citit ze tam dole nekde topi
Zdravím, původně jsem také uvažovala o TimelineX 5820, ale pískání mě odrazovalo, proto jsem nakonec šla Acer Aspire TimelineX 4820TG-5464G64MNKS. Ze začátku jsem měla obavu, že 14 palcový dispej bude malý, ale ne, naopak - na rozlišení, které má, je ideální a numurická klávesnice mi nechybí. Teď ho mám přes měsíc a mohu ho jen doporučit - je rychlý, tichounký, tenký, douhá výdrž, jsem z něj stále nadšená jako první den. Ohledně pískání - první dny jsem také zkoušela jestli nepíská - měla jsem zapnutou webkameru, bluetooth a pár věcí v usb a ... nic. Je vážně tichounký. Doporučuji.