DD, pročítal jsem si tohle forum, manuály a další stránky, ale nenašel jsem odpovědi na moje otázky.
1) Jak se u IBM vyndavá DVD mechanika?
2) Jak dlouho vydrží nová bateri (6ti článková a 9ti článková)
3) Jaký SW potřebuji mít,aby se sám automaticky upgradoval? (bios)
Poznámka: vlastním IBM T41 repas, nějaké prográmky tady jsou, ale nevím,zda to je vše...
Děkuji za Vaše odpovědi...
S pozdravem sir Turbis
notebook triviální otázky neznalého
-
- občas něco napíše
1) predpokladam ze ten T41 model ma ultrabay, pak viz video
2) to zalezi opet ma modelu (jestli ma zraci grafiku apod) a nastaveni rizeni spotreby. Tri hodiny je uz slusny vysledek.
3) Software Installer Pri updatu BIOSu je nutne naprosto presne dodrzet popsany postup (napriklad odstranit hesla z BIOSu apod) jinak bude treba vymena cele zakladni desky, coz jako pozarucni oprava vyjde na cca 25 tisic Kc. Pokud k tomu neni padny duvod, je lepsi to nedelat U ThinkPadu je navic vetsinou treba updatovat po BIOSu i Embedded Controller.
2) to zalezi opet ma modelu (jestli ma zraci grafiku apod) a nastaveni rizeni spotreby. Tri hodiny je uz slusny vysledek.
3) Software Installer Pri updatu BIOSu je nutne naprosto presne dodrzet popsany postup (napriklad odstranit hesla z BIOSu apod) jinak bude treba vymena cele zakladni desky, coz jako pozarucni oprava vyjde na cca 25 tisic Kc. Pokud k tomu neni padny duvod, je lepsi to nedelat U ThinkPadu je navic vetsinou treba updatovat po BIOSu i Embedded Controller.
-
- občas něco napíše
1) ano mám... noo po pravdě jsem si říkal na co tam ta páčka je.. Zkoušel jsem i za ní tahat, ale bál jsem se...díky moc..
Jen nechápu,proč jsou do IBM tak drahé mechaniky.. dají se do nich dát i jiné než IBM?
2) Baterie,kterou mi dali k NB (6ti článková) vsákne cca 2 hodiny --> cteni, hry a cca 1 hodinu , když mám puštěnou wifi.. Tak nevím,zda to je maximum (dle mě není, když dell stejně starý s novou baterii vsákne 5 hodin) a nebo by bylo lepší koupit ještě jednu baterku...
Další věc,kterou jsem zjistil je, že tlačátko Access IBM mi funguje pouze jako vstup do BIOSu, ve widlých to nic nedělá..nevíte co mi chybí???
Děkuji za rady .. sir Turbis
Jen nechápu,proč jsou do IBM tak drahé mechaniky.. dají se do nich dát i jiné než IBM?
2) Baterie,kterou mi dali k NB (6ti článková) vsákne cca 2 hodiny --> cteni, hry a cca 1 hodinu , když mám puštěnou wifi.. Tak nevím,zda to je maximum (dle mě není, když dell stejně starý s novou baterii vsákne 5 hodin) a nebo by bylo lepší koupit ještě jednu baterku...
Další věc,kterou jsem zjistil je, že tlačátko Access IBM mi funguje pouze jako vstup do BIOSu, ve widlých to nic nedělá..nevíte co mi chybí???
Děkuji za rady .. sir Turbis
-
- občas něco napíše
původní program, který by k tomu tlačítku příslušel je Access IBM Help nebo tak nějak se to jmenuje..
osobně ale doporučuji nainstalovat spíš Productivity Center, T41 sice není oficálně podporován, ale funguje to naproto bez problémů a je to velice užitečný prográmek
(najdeš ho třeba tak že si na stránkách Lenova v Support and downloads dáš software pro T60, pak už ho dohledáš)
osobně ale doporučuji nainstalovat spíš Productivity Center, T41 sice není oficálně podporován, ale funguje to naproto bez problémů a je to velice užitečný prográmek
(najdeš ho třeba tak že si na stránkách Lenova v Support and downloads dáš software pro T60, pak už ho dohledáš)
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
nene
rada X jsou 12" prcci http://www.pc.ibm.com/europe/catalogs/cz/xseries.html
rada T jsou 14" a 15" http://www.pc.ibm.com/europe/catalogs/cz/tseries.html
jsou to uplne jine modelove rady
rada X jsou 12" prcci http://www.pc.ibm.com/europe/catalogs/cz/xseries.html
rada T jsou 14" a 15" http://www.pc.ibm.com/europe/catalogs/cz/tseries.html
jsou to uplne jine modelove rady
Josef Šonka [NOTEBOOK.cz]
(Lenovo ThinkPad Z61p - C2D T7200/3GB/15,4 WUXGA/ATI FGL V5250/100GB 7k2/Vista Business)
(Lenovo ThinkPad Z61p - C2D T7200/3GB/15,4 WUXGA/ATI FGL V5250/100GB 7k2/Vista Business)
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“