HP Probook 6550b - rady a zkušenosti
Re: touchpad
Luca2 píše:1) U HP 6550b mi nefunguje touchpad. Ze začátku fungoval, myslím si že jsem ho musel omylem vypnout. Někdy funguje. Když spustím: Start -> Ovládací panely -> Myš -> Nastavení zařízení (karta) -> kolonka Zařízení, kde mám být uveden touchpad je prázdná. Zkoušel jsem driver na touchpad znovu nainstalovat a nic se nezměnilo. Na začátku spouštění počítače se také objevuje nápis: ,,Mouse not Detected,, ale myš zapojená je. Existuje nějaká klávesová zkratka (nebo něco podobného) na vypnutí/zapnutí touchpadu?
2) Nefunguje mi čtečka na karty SD. Zkoušel jsem SD kartu na desktopu a načetla se. Zkoušel jsem znovu nainstalovat driver na media card slot z DVD Application and Driver Recovery a nic se nezměnilo. Nemáte někdo nějaký nápad, jak vyřešit tento problém?
3) Nevíte jak spustit HP QuickLook? Ve vypnutém stavu jsem stiskl senzor (tlačítko) na QuickLook a objevila se pouze malá čárka (podtržítko).
4) Ve vypnutém stavu jsem stiskl senzor (tlačítko) na HP QuickWeb. Objevilo se okno s internetem, ale fungovala pouze myš, klávesnice nešla. Nevíte proč?
add 1) zkoušel jsem kombinaci fn + F12, nefunguje.
add 2) vyřešeno - pomohl restart.
add 3) četl jsem, že je nutno mít Microsoft OutLook (nezkoušel jsem).
add 4) vyřešeno - musel jsem ověřit otiskem prstu, jinak bych byl přihlášen jako host a aplikaci QuickWeb bych mohl použít poze ke čtení.
Dobrý večer, taky mám veliký zájem o tento notebook, a proto bych se rád zeptal na jednu věc.V notebooku je tedy nainstalována 64 bitová verze Windows 7, a na DVD je tedy 32 bitová ?
Další věc, která by mě docela zajímala, proč tu všichni zpočátku řešili zálohu na DVD, když je předinstalovaný Windows 7 na skrytém oddílu(popř. na DVD).
Mimochodem, jak jste spokojeni s notebookem ?
Předem děkuji za odpovědi.
Další věc, která by mě docela zajímala, proč tu všichni zpočátku řešili zálohu na DVD, když je předinstalovaný Windows 7 na skrytém oddílu(popř. na DVD).
Mimochodem, jak jste spokojeni s notebookem ?
Předem děkuji za odpovědi.
http://www.anacomp.cz/hp-upgrade-bay-s- ... 44820.html http://interlink.tsbohemia.cz/hp-upgrad ... 03822.html http://www.lan-shop.cz/hewlett-packard-au097aa-101730
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Je možné nainstalovat W7 64bit Professional z jiného instalačního DVD (originální, není stahováno z internetu), použít Product Key ze štítku na laptopu a pak si jen na webu postahovat ovladače? Nechce se mi vytvářet nějaké recovery DVD, protože když reinstaluji systém, tak to dělávám vždy na čisto. Je na disku i nějaký skrytý oddíl na reinstalaci (v tom případě bych ho nepotřeboval), nebo je právě k tomu určeno recovery DVD?
O'Neill píše:Je možné nainstalovat W7 64bit Professional z jiného instalačního DVD (originální, není stahováno z internetu), použít Product Key ze štítku na laptopu a pak si jen na webu postahovat ovladače? Nechce se mi vytvářet nějaké recovery DVD, protože když reinstaluji systém, tak to dělávám vždy na čisto. Je na disku i nějaký skrytý oddíl na reinstalaci (v tom případě bych ho nepotřeboval), nebo je právě k tomu určeno recovery DVD?
řekl bych že ano. pro reinstalaci jsem si nechal poslat instalační média od HP. byly to dvě DVD - systém a drivery. Po nainstalování systému byly ty W7 úplně čisté a až z druhého DVD se instalovaly všechny HP utilitky na ten čistý systém.
Jirrick píše:Ghost píše:bez disku len cinske napodobeniny na ebay
já mám od HP šuplík bez disku za 440 Kč, problém je, že disk musí být v rámečku (další investice). výhoda je, že z boku to vypadá fakt dobře a není poznat že tam je HDD místo mechaniky.
Myslíš jako jen takovu "záslepku"? Mohl bych vědět kde jsi to sehnal? MEchaniku vůbec nepoužívám a notebook docela často přenáším, tak by se mi hodil nějaký to ušetřený dekagram..
HP ProBook 6550b
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“