Notebook do 30000Kč prosím o pomoc
Notebook do 30000Kč prosím o pomoc
Zdravim mam planu nadělit si k vanocum notebook něco kolem ceny 30000Kč
Budu ho využívat doma ,ale i v práci.takže potřebuji aby se mi po roce nerospadl.
pro sledování filmů, internet
samozřejmě potřebuju výkon i na nějaké ty hry (Fifa11,fotball manager, call of duty..)
display bych nejradši 16 když bude větší zlobit se nebudu.
co se týče výdrže baterii uplně by mi stačilo kolem těch 2 h.
zatim mam dvě varianty:
1
[ ODKAZ ]
2
[ ODKAZ ]
takže bych vás poprosil o radu který z nich je lepší popřípadě navrhněte i nějakou lepší variantu.
Budu ho využívat doma ,ale i v práci.takže potřebuji aby se mi po roce nerospadl.
pro sledování filmů, internet
samozřejmě potřebuju výkon i na nějaké ty hry (Fifa11,fotball manager, call of duty..)
display bych nejradši 16 když bude větší zlobit se nebudu.
co se týče výdrže baterii uplně by mi stačilo kolem těch 2 h.
zatim mam dvě varianty:
1
[ ODKAZ ]
2
[ ODKAZ ]
takže bych vás poprosil o radu který z nich je lepší popřípadě navrhněte i nějakou lepší variantu.
Naposledy upravil(a) Lukac dne 03 pro 2010 19:53, celkem upraveno 1 x.
- Chlebovnik
- guru
Inspirion na velké přenášení není, chceš, aby se ti po roce nerozpadl. Přitom kdyby jsi slevil z těch her, tak by jsi už cenou takřka mohl mít nádherný Elitebook 8540w (Core i5 520M, 15.6" LED 1600x900, RAM 4GB DDR3, Quadro FX 880M [ ODKAZ ]), ten by se ti po roce opravdu nerozpadl. Ale to jsem tady trochu asi OT, sorry.
Ani jeden.V té ceně najdeš lepší kousky.Na OK Computeru(v Pardubicích) mají třeba MSI GT 660 za 25k.Skvělý design,solidní zpracování, výdrž,výborný zvuk,výbava a výkon.Nejlepší výrobek října v Computeru.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“