Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Chlebovnik píše:Nějak jsem nepochopil spojení technologie nVidia CUDA s přepínáním na integrovanou grafiku (nVidia Optimus) v tvém postu. To jsou přece 2 naprosto nesouvisející technologie.
Jinak je to tak, jak říkal orgasmic. 4400 mAh v Asusu vs. 6200 mAh v Aceru
sem si spletl 2 veci.
Ale ten rozdil v kapacite nenai tak vallky,aby byl rozdil o 3 h. ASUS pise vydrz az 2h,takze to je v realu na Wifine tak hodina a ACER vydrzi aspon 3
orgasmic píše:Informace z eshopu bych bral vice nez strizlive
no nee ja vychazim z toho co radite vy. Rikate ze co pise vyrobce je vetsinou polovina a ten acer se silnejsima baterkama vydrzel na wifine tak kolem 5 h. KDzy napise ASUS vydrz az 2 h u notasu kde je moznost prepnout grafiku na integrovanou,tak mi to nejde do hlavy.
Jinak sem se jeste jednou dival na vykony a grafiky 325,330 420 se objevuji v notasech pod 18 tis a to mi prijde vice zajimave jak zakladni notas od aceru s HD 5650 a mizerne CPU AMD 320
Tak dlouho jsem se sem nepodival,protoze mam opraveny notas,ale dalsi notas stejne kupuju. Uz nehraje roli vydrz baterie. Jde mi o to koupit nejvykonejsi notas do 20 tis. Jak jsem poradne studoval testy grafik,tak HD 5650 ma konkurenci az v GT 435. Jedina podobna karta je GT 420 v ACERU,ale ta ma o nekolik procent nizsi vykon.
Takze HD 5650 je opravdu asi nejlepsi volba. Ten vykon AMDcek ve hracg je opravdu znatelne nizkej a chce to min i3,ale lepe tu i5.
Chci se zeptat ktery notas ma nejlepsi konstrukci, chlazeni, LCD proste zpracovani do 20 tis?
DELL? HP? a dalsi co tam jsou s HD 5650
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
A vida, objevil se zajímavý notebook za cenu těsně pod 15.000 (14.7) co má
Geforce 540M. Která je o kus výkonější, než 5650. Hřeje asi víc, ale tak nevím, nezkoušel jsem. Procesor je sice jen i3, ale ten naopak moc hřát nebude, když nemá Turbo boost, ne ?
CPU bude chladné.Ovšem GPU bude o něco více hřát než ATI 5650tka.Ovšem záleží na chlazení přístroje.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3