Jsem zhruba poučený laik a vybírám nb. pro studentku tercie, u které předpokládám růst a ještě mě čeká notebook pro syna při vstupu na průmku. Vybral jsem Packard Bell TM 87-JO-683, domnívám se dobře
vybavený, s cenou 19 999,- a mohl by ji vystačit po dobu gymnazialních studií. Nebo a tam mě oslovuje cena Acer Aspire 5552G za 13999.Poradíte ?
Notebook pro 13letou dceru.
-
- občas něco napíše
Mohl jsi dát přímo odkazy na ony notebooky (málokdo bude chtít vyhledávat... raději je doplň).
Jinak - vybíráš notebook jen dle nějaké (...) vybavenosti? Takže Ti nebude vadit, pokud konstrukce nebude zrovna ideální na častější přenášení, chlazení může být třeba hlučné - neřešíš, nezajímá Tě to? Lesklé plasty s otisky všude dokola... Jak asi solidní klávesnice bude, je to podružné? Atd...
Doplň ideálně nějaké požadavky. Dle toho, co jsi napsal, se moc normálních odpovědí nedozvíš (nejčastěji užívaný software, bude/nebude se přenášet notebook, má něco vydržet baterie?, display a rozlišení - matný/lesklý... atp./atd.).
P.S.: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3688
Jinak - vybíráš notebook jen dle nějaké (...) vybavenosti? Takže Ti nebude vadit, pokud konstrukce nebude zrovna ideální na častější přenášení, chlazení může být třeba hlučné - neřešíš, nezajímá Tě to? Lesklé plasty s otisky všude dokola... Jak asi solidní klávesnice bude, je to podružné? Atd...
Doplň ideálně nějaké požadavky. Dle toho, co jsi napsal, se moc normálních odpovědí nedozvíš (nejčastěji užívaný software, bude/nebude se přenášet notebook, má něco vydržet baterie?, display a rozlišení - matný/lesklý... atp./atd.).
P.S.: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3688
-
- občas něco napíše
Pokud nehraje hry, tak jste zbytecne vyhodil par tisic z okna+15" ntb se uz pronese. Nyni je uz pozde radit, ale proc jste se vubec ptal, kdyz jste i tak "vybral" sam ?
edit: v tom případě se omlouvám a celý můj text můžete hodit za hlavu

edit: v tom případě se omlouvám a celý můj text můžete hodit za hlavu

Naposledy upravil(a) 9z9 dne 15 pro 2010 16:37, celkem upraveno 1 x.
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
Zpět na „Jaký vybrat notebook“