Aky operacny system do notebooku
Aky operacny system do notebooku
Caute.Prave som si kupil notebook asus k52jt no mam jeden maly problem a to ze neviem aky operacny system si nainstalovat...Bol by som velmi rad keby ste mi poradili v com su rozlicne jednotlive operacne systemy, ktory je podla vas najlepsi alebo mi ich opisali.notebook budem pouzivat na net, filmy,semtam nejaku hru...Diky
- Chlebovnik
- guru
-
- píše často
-
- píše často
Chlebovnik píše:Volil bych Google Chrome OS, pro tvé potřeby ideální.
na Chrome OS si zahra tak maximalne flashove hry cez browser a bez internetoveho pripojenia je prakticky nepouzitelny kedze cely Chrome "OS" je len klient pre Google sluzby.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
Ano, ale kdo to pozná, jestli bylo zakoupeno, v ten den s PC, nebo za dva dny. Zakoupeno bylo a to je důležité. Myslím, že to jde v pohodě. Já tu udělal jen jednou, že jsem koupil bez systému a bylo vše v pohodě. Teď už kupuji jen s předinstalovaným systémem, ale to jsme už někde jinde.
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
JackalJackal: z faktury sa to pozna velmi jednoducho. to, ze si to kupil este neznamena, ze neporusujes licencne podmienky Microsoftu pre OEM licenciu Win. http://oem.microsoft.com/script/Content ... eid=551687
-
- píše často
Ghost:já neříkám, že je to dobře, jen píšu, že to jde. Registrace proběhne bez problémů a naváže se na HW, je to realita, která se děje. Rozhodně lepší, než systém ukrást.
Děláš ze mě skoro zloděje a to se mi nelíbí, systém jsem zakoupil a bez problémů používal. Už ho nemám, jak jsem psal, koupil jsem nový NB se systémem na disku.
Děláš ze mě skoro zloděje a to se mi nelíbí, systém jsem zakoupil a bez problémů používal. Už ho nemám, jak jsem psal, koupil jsem nový NB se systémem na disku.
HP Notebook
JackalJackal: nechcem z teba robit zlodeja, len pisem, ze kupa OEM win bez noveho pocitaca je imho zbytocna lebo porusujes licencne podmienky. v tomto pripade je lepsie kupit legalizacnu sadu GGK ak nechce krabicovu drahsiu FPP, ktora je prenosna. http://www.alza.sk/oem-microsoft-window ... 162671.htm usetrit v tomto pripade 20 eur za OEM nema imho zmysel.
GGK je sice rovnako neprenosna ako OEM licencia ale MS na nu poskytuje support rovnako ako na FPP. http://www.microsoft.com/cze/windows/le ... fault.mspx + navyse je v baleni 32bit aj 64bit verzia. u OEM len jedna alebo druha.
GGK je sice rovnako neprenosna ako OEM licencia ale MS na nu poskytuje support rovnako ako na FPP. http://www.microsoft.com/cze/windows/le ... fault.mspx + navyse je v baleni 32bit aj 64bit verzia. u OEM len jedna alebo druha.
-
- píše často
Lebo im to nic nezakazuje. Licencnymi podmienkami je viazany len ten, ktory ju pouzije. System Builder licenciou ten co OEM "predinstaluje" a OEM licenciou ten, co ju od System Buildera kupi s pocitacom. Napr. mozes kupit len OEM licenciu a predat ju predinstalovanu na starom pocitaci co mas doma.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“