Herní notebook Gigabyte - 16.000,-
Herní notebook Gigabyte - 16.000,-
(díky za tipy v předchozím postu, kde jsem si ujasnil hodně názorů)
Myslíte, že se vyplatí tento notebook, GIGABYTE (GAMING) Q1585N-i5
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78569
Procesor bych řekl, že velmi dobrý. Grafárna obstojná, RAMka klasická a výdrž nic moc, ale to bude asi jeden z těch faktorů, kde se budu muset uskromnit.
16.000 jsem schopen si do dvou měsíců našetřit, tak snad se ta cena udrží takhle nízko, ne-li dokonce o kus klesne.
Doporučili byste mi ho ? Co si o něm myslíte vy ?
Myslíte, že se vyplatí tento notebook, GIGABYTE (GAMING) Q1585N-i5
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78569
Procesor bych řekl, že velmi dobrý. Grafárna obstojná, RAMka klasická a výdrž nic moc, ale to bude asi jeden z těch faktorů, kde se budu muset uskromnit.
16.000 jsem schopen si do dvou měsíců našetřit, tak snad se ta cena udrží takhle nízko, ne-li dokonce o kus klesne.
Doporučili byste mi ho ? Co si o něm myslíte vy ?
Pokiaľ ho dovtedy nenahradí novší a drahší model prečo nie...
Skúsenosti s notebookmi GIGABYTE najdeš napr. tu
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewforum.php?f=20
Skúsenosti s notebookmi GIGABYTE najdeš napr. tu
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewforum.php?f=20
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Logitech Performance MX (2015+)
Razer DiamondBack(2005-2014)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
a maximum temperature of up to 80°C in the CPU and up to 93°C in the GPU are recorded.
-Notebookcheck
Môj notebook pri nižších teplotách vypína bezpečnostný systém (čo sa mi stalo pokiaľ som ho dlhšie neprečistil a bol zanesený prachom)...
Nechápem tú drzosť výrobcu niečo také vôbec pustit na trh.
-Notebookcheck
Môj notebook pri nižších teplotách vypína bezpečnostný systém (čo sa mi stalo pokiaľ som ho dlhšie neprečistil a bol zanesený prachom)...
Nechápem tú drzosť výrobcu niečo také vôbec pustit na trh.
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Ionor píše:Orgasmica s plastovým topným telesom si nevšímaj...
Nebudu. Není herní jako herní a stejně jako plynulost v hrách je to subjektivnínázor. Spustím na něm nové hry, zahraju si je na cca 20-30 FPS na nejvyšší detaily, to je pro mě spokojenost. A nemusím platit deseti-tisíce na !pravý herní".
-
- píše často
Máš pravdu. Já jsem koupil za 18 tisíc, ne sice na hraní, ale zjistil jsem, že mi jde hrát skoro všechno. Zkusil jsem pár demíček a jednu hru zakoupil a hraji na rozlišení 1600x900 zatím všechno co jsem zkusil. Myslím, že si zahraješ dost kvalitních her a je jedno na jaké rozlišení a detaily. Každý má jiné potřeby, proto hlášky které jsem tu četl jsou naprosto zbytečné.
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
-
- píše často
Já vím, že ti je spousta věcí k smíchu a že takto sbíráš příspěvky, ale vyvedu tě z omylu. Za prvé, nemám NB na hraní, ale jde to. Koupil jsem hru Call of Duty 5 World at War a hraji jí na rozlišení 1600x900 a můžeš se smát dále, je mi to dost jedno a nespal se o to své topení. Zkusil jsem ještě několik demo her, nových her a světe div se, hraje to také. Teď se můžeš smát dále, on nemá každý na dělo jako máš ty.
HP Notebook
Hm..na nejvyšší detaily rozhodně nespustíš všechny hry v těch 20-30Fps.Ano spustíš na tom vše,ale takových 20 her hodně "osekaně".Nicméně v ceně 16k si moc vybírat nelze.Martyrius píše:Ionor píše:Orgasmica s plastovým topným telesom si nevšímaj...
Nebudu. Není herní jako herní a stejně jako plynulost v hrách je to subjektivnínázor. Spustím na něm nové hry, zahraju si je na cca 20-30 FPS na nejvyšší detaily, to je pro mě spokojenost. A nemusím platit deseti-tisíce na !pravý herní".
Dotatek:a navíc na LCDčkách u notebooků si stejně tzv."nejvyšší" detaily nevychutnáš.Střední detaily naprosto dostačují.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- píše často
Na tenhle notas jsem se dival,ale odpudil me nekolika vecma:
neskutecne hnusny vzhled, POUZE 2X USB!!! pokud dobre vidim a to je vec co me u mojeho ACERU se 3ma USB stve teda hodne a musim poridit HUBik.
Grafika je slabsi jako HD 5650 coz je zaklad pro hry. To CPU je tusim nejslabsi i5tka,takze zadna vyhra. HDD pouze 500GB.
Kdzy to vse vemu vpotaz,tak ta cena neni vubec nejak akcni.
neskutecne hnusny vzhled, POUZE 2X USB!!! pokud dobre vidim a to je vec co me u mojeho ACERU se 3ma USB stve teda hodne a musim poridit HUBik.
Grafika je slabsi jako HD 5650 coz je zaklad pro hry. To CPU je tusim nejslabsi i5tka,takze zadna vyhra. HDD pouze 500GB.
bravoGT1999 píše:Na tenhle notas jsem se dival,ale odpudil me nekolika vecma:
Ale no tak, vzhled je přeci ta nejsubjektivnější věc. Třeba já neměl jiné zbytí a dostal jsem Acer e510, to je pro mě opravdovej ošklivec (obrázek googlujte). I když máš recht v tom, že tenhle Gigabyte není moc velká výhra. To ale není to důležité.
2 USB zamrzí, ale zase to není důležité. Do jednoho myš, do druhého USB hub. Jiné věci do USB nepoužívám (občas mobil kabel, ale na to budu mít bluetooth)
Slabší ? Podle srovnání lidí i těch benchmarků na notebookcheck je téměř identická, jen o kus horší. Základ pro hry ?
The AMD ATI Mobility Radeon HD 5650 is a middle class DirectX 11 graphics card for laptops.
Stejně tak v žebříčku notebookcheck je v CLASS 2 a docela vysoko, stejně jako 335M. Hry by na tom měli jít dobře. Teď jsem zas já subjektivní.
Harddisk je klasika, maximum je tuším 750 a stejně většina notebooků má 500-640. 500 tedy není zas tak špatné. Sám mám teď 500 a místa je dost.
CPU - no jo, není to nejlepší. Ale i tak je dost dobré. Nejhorší i5, to snad ani ne, teda aspoň myslím.
Jen mě napadlo dát druhou stranu mince, odlišný pohled. Ale za tu cenu je to určitě terno.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“