tak po dvoch rokoch zial opat zhanam cennu radu ohladne kupy nb. po 2rokoch a 2 mesiacoch bezproblemovej prevadzky mojho hp 6735b prisla jeho nahla smrt, RIP

, a ja surne potrebujem nahradu.
Moje poziadavky na NB vychadzaju z toho predosleho, na ktorom mi vadila predovsetkym hlucnost, aj preto by som rad AMD vymenil za Intel. (neviem do akej miery to zaruci kultivovanejsi chod) Nadmieru spokojny som bol naopak s displejom, matny 1680x1050.. kto by nebol...

zial, vzhladom na moju sucasnu financnu situaciu si to nemozem dovolit. Potrebujem stroj do kancelarie - office, pdf, web... divx formaty urcite zvladnu vsetky masinky, ale sem tam neuskodi ani nejake to HD video, co bol u 6735b s ati radeon hd32000 trosku problem... v modeloch ktore som vybral je integrovana Intel GMA HD, ktora by mala byt tak o prsia vietnamskej sprinterky lepsia (podla toho co som vycital z testov)

takze neviem ci to tato zvladne asi skor nie...
takze narazil som na tieto, myslim ze porovnatelne modely:
Acer TravelMate 5742Z
ASUS A52F
moj cenovy limit je okolo tych 400eur, pripadne jemne nad... nebranim sa ani inym modelom, dokonca ani procesorom amd, ak to bude rozumny kompromis. Neviem do akej miery je kvalitne prevedenie Travelmate, ma niekto skusenosti? netusim ani ake sasi ma asus, dufam ze oproti starsim modelom spravili krok vpred

a tiez by ma zaujimalo ako je to so servisom - aj ked mne sa nb zasadne kazia az po 2 rokoch...