HP Compaq 6735s
-
- píše často
-
- občas něco napíše
V základu to běží 667MHz když máte osazen nějaký sempron nebo athlon (QL60 atd), turion (RM) a turion ultra (ZM) by měli běžet na 800MHz a je pak o trošku rychlejší i integroš grafika která ramku využívá.
HP Pavilion dv3600ec, T6400, 3GB, 320GB, 9300M GS.Logitech V550 nano. HP ProBook 4515s, M500, 4GB, 500GB WD, HD 4330. Logitech maraton M705.
-
- občas něco napíše
Nefunkční notebook
Dobrý den,potřeboval bych poradit.Svůj notebook jsem při práci zavřel a po asi dvouch hodinách znovu otevřel,ale už mi nenaběhli windows,pouze modře svítila kontrolka zapnuto,žlutě svítí kontrolka wi-fi a žlutě bliká kontrolka vlevo dole,domnívám se ,že od hardisku.Při opětovném vypnutí a zapnutí problikne modře kontrolka vedle caps locku(snad kontrolka procesoru) a problikne monitor.Nevím co s tím.Děkuji za rady
-
- píše často
-
- občas něco napíše
s baterkou už sem to zkoušel myslel sem taky nejdřív na disk ale to by asi na monitoru naběhlo disk boot failure nebo tak něco nejpravděpodobnější je asi zakladovka ale na HP strankach sem vyčet neco o hybernaci.Psali tam o nekterych modelech notebooku ktery mají s vistama tenhle problem a dokonce tam je navod jak to vyřešit sice v angličtine ale aspon něco mato jeden haček bohužel musí najet win nevíš jak to zkusit probrat z hybernace bez toho aby najeli? Ale možna to je ta deska
-
- píše často
-
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- občas něco napíše
-
- píše často
Pravda, pravda. Zapnout notebook a vidět max. blikat kontrolky, tmavý display, nemožnost dostat se alespoň do setupu, to je zlé. Stalo se mi to asi po 2 měsících používání, tenkrát po reklamaci mi říkali že měnili desku i procesor. Něco vzdáleně podobného se mi později ještě stalo, ale naštěstí to bylo jen tím, že byla při zapnutí zapojena fleška. Dnes se skoro modlím při každém zapínání, aby k ničemu podobnému už nedošlo, alespoň ne teď Taky bych to pak viděl spíš na koupi nového nb. Možná by se dala deska sehnat někde z druhé ruky (někde jsem i narazil na firmu, která staré poškozené stroje vykupuje na díly a ty pak prodává, nebo používá k opravě), jinak se to asi nevyplatí.
HP 6735b (KU211EA), AMD Turion64 X2 RM-70, 2GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 3200, 160GB HDD, 15.4" WXGA
Baterka
Zdravím, díky za rady s baterkou. Bráchova původní (asi 2,5roku stará) má v současnosti něco kolem 2-3Wh, což stačí tak na přenesení od zásuvky k zásuvce, achjo...
Chci se zeptat: tenhle ntb má nějakou výrobní vadu ohledně baterky a nabíjení? Já jestli když koupím novou 8-9 článkovou origo baterku a budu s ní zacházet slušně tak jestli mi vydrží aspoň řekněme tři čtyři roky?
A ještě druhý dotázek - větrák ntb (brácha na něm celkem často hraje) už dost hučí, vyplatí se ho doma rozebrat a vyčistit? Pomůže to nějak znatelně?
Dík moc za radu! A všem krásné Vánoce!
Chci se zeptat: tenhle ntb má nějakou výrobní vadu ohledně baterky a nabíjení? Já jestli když koupím novou 8-9 článkovou origo baterku a budu s ní zacházet slušně tak jestli mi vydrží aspoň řekněme tři čtyři roky?
A ještě druhý dotázek - větrák ntb (brácha na něm celkem často hraje) už dost hučí, vyplatí se ho doma rozebrat a vyčistit? Pomůže to nějak znatelně?
Dík moc za radu! A všem krásné Vánoce!
Lenovo ThinkPad W500, Win 7 64bit
Lenovo ThinkPad R61 - mrtvá grafika
HP Compaq 6735s, Win 7 Pro
Lenovo ThinkPad R61 - mrtvá grafika
HP Compaq 6735s, Win 7 Pro
-
- píše často
primární baterie
Zdravím a mám dotaz. Máme tento notebook něco přes dva roky a stále připojený k síti. Včera jsme ho vypnuli a po zapnutí se ukázala obrazovka s logem HP a hláška že primární vnitřní baterie má malou kapacitu a bude potřeba ji vyměnit. Notebook se prostě nazapne ani když baterii vyndáme. Co je primární vnitřní baterie? Normálně baterie co je nacvaklá zezadu,nebo je něco uvnitř ještě? To opravdu tento notebook neběží se špatnou baterii nebo bez jen připojený na síť?
-
- píše často
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“