Toshiba Qosmio F50
Tak já to celou dobu dělal dobře na těch stránkách s ovladačema, jen prostě jdou některé, tak mám 261.00, s kerýma jsem spokojen.
Bohužel mám další otázku. Po dvou týdnech mi dneska přivezli z reklamace ntb. Opravili základovku a updatovali BIOS. A nechali mi tu nějakej CPU Burn Ale k věcí.
1. Dotaz: Co mi ho přivezli tak mi nereagujou dotykové tlačítka. Furt svítí a chtěl bych je jen zhasnout. (Na dotyk reagujou chvilkovým zhasnutím). Zkusil jsem přeinstallovat VAP i Toshiba installer a nic. Nevíte jak je zprovoznit?
Odpověď jsem si už zjistil sám : Reinstallace VAP nepomůže, musí se úplně odinstallovat VAP -restartovat ntb, a znova nainstallovat VAP -restartovat ntb.
2. Dotaz: Zbývá mi půlroční záruka, je možné jí ještě teď prodloužit? Už je to podruhý co jsem dával ntb do reklamace a bojím se, že jak mi padne záruka tak ho budu muset zas nechat spravovat.
Bohužel mám další otázku. Po dvou týdnech mi dneska přivezli z reklamace ntb. Opravili základovku a updatovali BIOS. A nechali mi tu nějakej CPU Burn Ale k věcí.
1. Dotaz: Co mi ho přivezli tak mi nereagujou dotykové tlačítka. Furt svítí a chtěl bych je jen zhasnout. (Na dotyk reagujou chvilkovým zhasnutím). Zkusil jsem přeinstallovat VAP i Toshiba installer a nic. Nevíte jak je zprovoznit?
Odpověď jsem si už zjistil sám : Reinstallace VAP nepomůže, musí se úplně odinstallovat VAP -restartovat ntb, a znova nainstallovat VAP -restartovat ntb.
2. Dotaz: Zbývá mi půlroční záruka, je možné jí ještě teď prodloužit? Už je to podruhý co jsem dával ntb do reklamace a bojím se, že jak mi padne záruka tak ho budu muset zas nechat spravovat.
-
- občas něco napíše
DVD mechanika
zdravim mam problem, odesla mi mechanika (ani se nedivim po tolika vypalenych cedeckach ) a divam se po nove. potreboval bych poradit jak to bude s kompatibilitou. napr tahle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 09J0AV12W5. na netu jsem si nasel originalni na toshiba acesories a rozmery maji stejne. myslite ze to pujde? diky
-
- občas něco napíše
SSD disk neni klasicky co sa otaca ale iny typ ... predstav si pod tym, ze pojde rychlejsie a nezozere tolko na baterku takze dlhsia vydrz a rychlejsie ... ale aby si kupil ssd nejaky cca 250 gb a podobne si velice priplatis ... drahe este ako svina nehovoriac ze v dnesnej dobe je 250 gb nic ...
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“