Lenovo N500 a Win 7
-
- občas něco napíše
Lenovo N500 a Win 7
Dobrý den. Před dvěma roky jsem si koupil NB Lenovo N500 se systémem Vista. Po několika dnech jsem tam nechal hodit Win XP Nb normálně ťapem ale nedokážu na naprosto prázdný rozdělený disk nainstalovat Win 7 různě po cizích serverech jsem nalezl že NB který mám splňuje požadavky pro Win 7. Abych byl přesnější... instalace běží nakopíruje veškeré soubory a při dokončování instalace se restarruje. Po naběhnutí biosu se spustí systém z HDD a naskočí do prostředku obrazovky hláška která oznamuje že z důvodu restartování PC nemohl dokončit instalaci. Po restartování bude instalace pokračovat. Prestartnu kliknutím na tlačítko OK PC se restartuje. Takto se to opakuje pořád do kola. Když dám spustit s DVD nabídne novou instalaci nepokračuje. Byl bych strašně moc rád kdyby jste mi někdo poradil co stím. Zkoušel jsem 5 DVD s Win 7 a pokaždé ta samá chyba. Děkuju za odpověd. Mohli by ste prosím raději odpovídat na mail J.Stankovic@seznam.cz? Děkuju předem za každou radu a nápad.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lenovo N500 a Win 7
Bud to máš neorginál W7, poškodení disk alebo máš vadnú mechaniku, skús to nainštalovat z USB, a robil si format z W7 a miesta je tam dost voného na disku?
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
-
- občas něco napíše
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“