Ahoj,
reinstaluju win 7 na notebooku MSI EX630. Problém, na který bych poprosil vaší radu je: v notasu mám disk virtualně rozdělen na C: a D:.
na Céčku mám win7. Když najedu do menu instalačního programu (instaluju z DVD) kde se mi zobrazí oba disky s celkovou velikostí a s velikostí volného místa, tak Céčko, na které bych chtěl opět instalovat win7 nejde nafromátovat (vůbec mi to tu možnost nepustí), chápu že je to asi ochrana před smazáním win7, ale jak jí obejít??? nebo jak to Céčko naformátovat? Moc díííky za rady!!!!
reinstal win7 na notebookui
-
- píše často
asi
nejspíš jsi to udělal tak, že jsi nabootoval rovnou z instalačního cd. V tom případě totiž systémový disk chráněný před formátem nebývá.
Pokud však pustíš instalaci z windows, tak samozřejmě bude disk proti naformátování chráněn.
Takhle bych si vysvětlil tvoje řešení, protože já na svým desktopu byl prvně taky zaskočen
Pokud však pustíš instalaci z windows, tak samozřejmě bude disk proti naformátování chráněn.
Takhle bych si vysvětlil tvoje řešení, protože já na svým desktopu byl prvně taky zaskočen
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate
Re: asi
Rozmy píše:nejspíš jsi to udělal tak, že jsi nabootoval rovnou z instalačního cd. V tom případě totiž systémový disk chráněný před formátem nebývá.
bude to tak, ale zprvu mi to pořád nedávalo hlavu ani patu když jsem si bootování z CD určil. asi jsem to v biosu neuložil
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“