Zdravím,
podělil by se někdo o zkušenosti s czech computer (czc.cz)?Plánuju u nic koupi notebooku.
Hlavně reklamace-přijetí, vyřízení, ochota atd...
díky.
czech computer
odkaz
odkaz výše mluví za vše.
Osobně jsem na czc.cz kupoval už víc jak dvacetkrát a nikdy jsem neměl nejmenší problém. Dvě reklamace také proběhly ukázkově.
Kdyby takhle fungovaly všechny obchody....
Stejně tak mohu doporučit okcomputers.cz , se kterými mám také dobré zkušenosti a to tam nakupuji ještě častěji. Obchod má provozovnu v Pardubicích, takže jsem několik reklamací nesl osobně a pokaždé bylo vše vyřešeno k mé naprosté spokojenosti.
Osobně jsem na czc.cz kupoval už víc jak dvacetkrát a nikdy jsem neměl nejmenší problém. Dvě reklamace také proběhly ukázkově.
Kdyby takhle fungovaly všechny obchody....
Stejně tak mohu doporučit okcomputers.cz , se kterými mám také dobré zkušenosti a to tam nakupuji ještě častěji. Obchod má provozovnu v Pardubicích, takže jsem několik reklamací nesl osobně a pokaždé bylo vše vyřešeno k mé naprosté spokojenosti.
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate
-
- píše často
ja koupil od nich ten acer za neskutecnou cenu a spokojenost s rychlosti. akorat musim uznat,ze placena doprava az vyrobek nad 5 ba dokonce 10 tis je velke minus. V tomhle je konkurence strci omazite do kapsy
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB
HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB
HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB
Zpět na „Jaký vybrat notebook“