Toshiba Satellite L670-1DW
Ahoj, chtěla bych se zeptat na tento model toshiby, zajímal by mě váš názor na kvalitu zpracování, poměr cena/výkon. Budu ten notebook občas přenášet, a hrát na něm nějakou tu hru, chtěla bych Mafii 2 apod. Děkuju za odpověď Klárka Bobi
- Chlebovnik
- guru
L-ková řada od Toshiby nic moc. Nejlevnější plasťák co dělají, nelze od toho čekat nějakou odolnost.
Radši založ nové lákno ve výběru notebooku a nezapomeň všechno DETAILNĚ popsat. Co na tom hodláš dělat (jaké programy), jak často hodláš přenášet, finanční limit atd. Čím víc toho napíšeš, tím líp.
Radši založ nové lákno ve výběru notebooku a nezapomeň všechno DETAILNĚ popsat. Co na tom hodláš dělat (jaké programy), jak často hodláš přenášet, finanční limit atd. Čím víc toho napíšeš, tím líp.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Re: Toshiba Satellite L670-1DW
Klárka Bobijová píše:Ahoj, chtěla bych se zeptat na tento model toshiby, zajímal by mě váš názor na kvalitu zpracování, poměr cena/výkon. Budu ten notebook občas přenášet, a hrát na něm nějakou tu hru, chtěla bych Mafii 2 apod. Děkuju za odpověď Klárka Bobi
Mám tento notes....konstatuji,že je skvělý. Mafii 2 zvládá v pohodě i na největší rozlišení. Pokud někdo napíše, že je to plasťák, a nelze od něj očekávat žádnou odolnost, tak podle mě si kupuje noťas, aby s ním házel
Intel i3-370M 2.4GHz
4GB DDR3 RAM
ATI HD 5650 1GB DDR3
Intel i3-370M 2.4GHz
4GB DDR3 RAM
ATI HD 5650 1GB DDR3
Ano, na Mafii 2 stačit určitě bude.
Avšak jak řekl Chlebovník, nelze očekávat zázraky. Když s ním budeš zacházet jemně, tak vydrží (stejně tak jako všechno ostatní). Ale na jednu věc bych chtěl upozornit a tou je velmi velmi tuhá klávesnice. Doporučuji si notebook nejdříve někde ohmatat a vyzkoušet klávesnici.
Jinak je to prostě plasťák, který patří především na stůl.
Avšak jak řekl Chlebovník, nelze očekávat zázraky. Když s ním budeš zacházet jemně, tak vydrží (stejně tak jako všechno ostatní). Ale na jednu věc bych chtěl upozornit a tou je velmi velmi tuhá klávesnice. Doporučuji si notebook nejdříve někde ohmatat a vyzkoušet klávesnici.
Jinak je to prostě plasťák, který patří především na stůl.
Toshiba Tecra M10: C2D, NVS 150M
Toshiba Satellite L670: i3, ATI HD5145
Toshiba Satellite L670: i3, ATI HD5145
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“