ahojte, chcem si kupit notebook bud od HP alebo Toshiba ale mam vyhladnute skor dve HP len neviem ktora rada je kvalitnejsia
HP G62-b80 620 EUR
i3 350m 2,26 GHz, 4 GB ram, 500 GB disk, ATI Mobility Radeon HD5470, TFT HD [LED] BrilliantView LCD 15,6 1366 x 768
http://bibo.sk/hp-g62-b80-15-6-i3350-32 ... 316853.htm
HP ProBook 4720s 615 EUR
i3 380m 2,53 GHz, 4 GB ram, 640 GB disk, ATI Mobility Radeon HD6370, TFT HD+ [LED] AntiGlare LCD 17 1600 x 900
http://bibo.sk/hp-probook-4720s-17-3-i3 ... 338241.htm
mam este dve otazky
notebook na doma ako nahrada za stolne pc je lepsia velkost 17 alebo 15? (bude sa malo prenasat, bude stale doma) velkost 17" je vhodnejsia pre pracu na NB, na word, internet, na filmy ?
graficka karta ATI HD 6370 je vykonnejsia ako HD 5470 ? logicky vychadzam ze vyssia rada, väcsie cislo znamena vykonnejsia karta, ale je to naozaj tak?
cenovo su oba notebooky tak isto, dokonca probook 17" je lacnejsi a je hlavne vykonnejsi, ma lepsi procesor, disk, grafiku, ma numericku klavesnicu, vecsi dispej, tak vidim len same klady pre ten vecsi NB mam kupit ProBook ? dakujem za odpovede
HP kupit seriu G alebo radsej ProBook ?
-
- občas něco napíše
leskly alebo matny displej?
tak problem je na svete a to aky typ displeja? to G velkosti 15" ma leskly a probook 17" matny dispej, ktory je lepsi??
mam to z internetu precitane tak, ze ak je notebook stale doma alebo v kancli je lepsi leskly. ma krajsie farby, vernejsie, jasnejsie, ma lepsi kontrast ale zasa su tam tie odrazy ale kedze je notebook stale doma, v kancelarii tak odlesky su minimalne a je teda lepsi leskly lebo krajsie vyniknu obrazky, filmy a ine.
matny je lepsi tam ked sa pouziva aj inde,, napriklad vo vlaku, vonku na zahrade, proste ked ho nemam doma v izbe. nie je taky jasny, nema take pekne farby, horsie sa z neho cita a tak dalej. toto vsetko som sa docital z internetu.
chcel som kupit probook s matnym dispejom ale teraz neviem, chcem aby mi farby pekne vynikli, obrazky, filmy...
ako to teda je s tymi dispejmi? a dajte mi nejake odkazy kde sa o tom docitam.
ak je pre mna lepsi leskly tak kupim G seriu ten prvy notebook
mam to z internetu precitane tak, ze ak je notebook stale doma alebo v kancli je lepsi leskly. ma krajsie farby, vernejsie, jasnejsie, ma lepsi kontrast ale zasa su tam tie odrazy ale kedze je notebook stale doma, v kancelarii tak odlesky su minimalne a je teda lepsi leskly lebo krajsie vyniknu obrazky, filmy a ine.
matny je lepsi tam ked sa pouziva aj inde,, napriklad vo vlaku, vonku na zahrade, proste ked ho nemam doma v izbe. nie je taky jasny, nema take pekne farby, horsie sa z neho cita a tak dalej. toto vsetko som sa docital z internetu.
chcel som kupit probook s matnym dispejom ale teraz neviem, chcem aby mi farby pekne vynikli, obrazky, filmy...
ako to teda je s tymi dispejmi? a dajte mi nejake odkazy kde sa o tom docitam.
ak je pre mna lepsi leskly tak kupim G seriu ten prvy notebook
-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“