Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Na to, ze jsi notebook nevlastnil, tak jsi nejaky chytry Ja uz mam druhy Asus G73 a zadny problem. Problemy byly akorat u prvni serie s Core i7 720QM, 8GB a FullHD displayem.
Ostatni problemy si uzivatele privodili sami neodbornymi flashy BIOSu apod
Jinak sasi je kvalitni dost a z kvalitniho plastu. Nikde nic nevrze a porad pusobi bytelne.
Orgasmic nemohl by si byt presnejsi v tom "pockej si mesic na novy" ? Ja se totiz v oblasti ntb moc nevyznam a vubec nemam prehled co se chysta za novinky.
Nebolo by rozumnejšie keby si kúpil Asus G53JW https://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... 3JW-SX221D a k tomu externý IPS displej napr. DELL UltraSharp U2311H? Ten notebook má lepšie teploty ako 73ka, je menší, mobilnejší a s externým monitorom bude mať aj kvalitnejší displej za stále nižšiu cenu.
To jaksi limituje prenositelnost notebooku Navic teploty nizsi nejsou a G53 ma tragicke repro.
Ja osobne bych si radeji pockal na nove modely a kdyz bych cekat nechtel, tak vzal tu G73...nic jineho do 30tis.
Kdyz tak jeste na aukru nekdo prodava Dell M6500 v super konfigu za 30tis
G73 som chcel pôvodne zaradiť do svojho zoznamu, ale z recenzii a video ukážkok sťažujúcich sa užívateľov ma vážne neohromil. Aj keby bola pravda čo píšeš, že problémy trápia len staršie série 73jek môže to byť práve tá ktorá na neho čaká v sklade, pretože v CZ nieje veľký dopyt po výkonných notebookoch.
Ze zkušenosti můžu říct že G73 je na povrchu uplně studená i při hraní her. Hlučnost taky téměř žádná. Co se týče kvality materiálu to už nevím, protože kamoš ten notas má jen chvíli... Časem se uvidí jestli šasi drží nebo ne . Každopádně je to notebook na vysoké úrovni jak zpracováním tak výkonem a za sebe jej můžu jen doporučit