Externí podsvícená klávesnice
Externí podsvícená klávesnice
Rád bych poprosil, zda byste někdo doporučil externí klávesnici, která bude mít podobný profil jako klávesnice notebooková, včetně podsvícení. Jsem majitelem NB Dell Latitude E4300 a rád bych ideálně zakoupil hodně podobnou klávesnici rozšířenou o numerický pad. děkuji
kdybych si dělal srandu, tak nepíšu sem a jdu rovnou vybírat z nabídky eshopů. dám na doporučení těch, kteří již mají nějakou zkušenost. obzvláště na fóru, které je o noteboocích předpokládám že někdo řešil podobný problém.
příspěvky takovéhoto typu tu nic nevyřeší,předem díky za ty reakce, které budou relevantní
příspěvky takovéhoto typu tu nic nevyřeší,předem díky za ty reakce, které budou relevantní
taky jsem resil podobny problem, sehnat klavesnici podobnou notebookovy:). nakonec jsem zkusil logitech ultra x keyboard a musim rict, ze za tech 350kc za kolik ji mam sem maximalne spokojenej. bohuzel teda neni podsvicena, ale pokud ti jde spis o podobnost s notebookovejma a jeste usetrit nakou tu korunu...
edit:aby sis nemyslel, ze sem bral tu nejlevnejsi, zkusil jsem si v ruznych obchodech snad vsechny mozny i nemozny klavesnice ve vsech cenovych relacich a fakt sem nakonec skoncil u tydle. vyhodou je i klasicky rozlozeni klaves (ne ty moderni zrudnosti jako megadelete apod...)
edit:aby sis nemyslel, ze sem bral tu nejlevnejsi, zkusil jsem si v ruznych obchodech snad vsechny mozny i nemozny klavesnice ve vsech cenovych relacich a fakt sem nakonec skoncil u tydle. vyhodou je i klasicky rozlozeni klaves (ne ty moderni zrudnosti jako megadelete apod...)
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
-
- píše často
Logitech Illuminated Keyboard CZ - tahle klávesnice je velmi, velmi podobná klávesnicím v nb DELL. Bohužel v českém provedení má krátký levý shift, proto bych spíše uvažoval o verzi s US layoutem.
No a o to právě jde, máloktorá CZ klávesnice má rozložení, jako Delly, tzn. široké, jedno řádkové shifty i enter.
Zkus si někde vyzkoušet Microsoft X4:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... R000000X47
Pokud ti bude zdvih vyhovovat, požadavky splní. +je to opravdu kvalitní kláveska.
Zkus si někde vyzkoušet Microsoft X4:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... R000000X47
Pokud ti bude zdvih vyhovovat, požadavky splní. +je to opravdu kvalitní kláveska.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro