Mám problém s nabíjením, který funguje jen asi 20s. Při zapojení do sítě se ale baterka drží na stejných procentech nabití. Jedinej způsob, jak ji nabít je neustálý zapojování a vypojování kabelu. Taky jsem si všiml, že adaptér je možná trochu víc horkej než býval, ale to se mi možná jenom zdá.
Je problém s adaptérem, baterkou nebo co by to mohlo být? Noťas mám 3roky.
špatná baterie nebo adaptér?
špatná baterie nebo adaptér?
HP Pavilion dv6580ec, AMD Turion 64 X2 TL-56 1.8GHz, 2gb RAM, NVIDIA® GeForce™ 8400M
Tak už ani ta finta výše nefunguje. Po nějaké době v zahraničí jsem přijel domů a noťas se mi vybil na minimum, takže už nemohu ani za chodu vystrčit kabel, protože se mi tímto noťas ihned vypne. To bude chtít novou baterii...
HP Pavilion dv6580ec, AMD Turion 64 X2 TL-56 1.8GHz, 2gb RAM, NVIDIA® GeForce™ 8400M
-
- píše často
Jo a taky doufej, že ten tvůj trik neodrovnal nabíjecí okruh, protože to byl dost nestandardní způsob provozu (nabíjení by mělo být co nejspojitější, aby nabíječ mohl správně regulovat nabíjecí proud, protože správné nabíjení neprobíhá lineárně konstantním proudem. taky je možná že tímhle trikem si tu baterku mohl nádherně dodělat).
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“