Příspěvekod skejpa » 22 črc 2007 23:19
Tak sem dnes poprve poradne prosmejdil Visty a muze za to prave program NERO. Nakonec jsem to zprovoznil. Bohuzel jsem musel vse odstranovat rucne. Problemy byly zpusobeny timto:
nejdrive sem chtel nainstalovat nero stare - to si nakopirovalo soubory ale pak reklo ze je ve vistach nefunkcni. chtel sem to odstranit ale v programech to vzdy hodilo chybu a neodstranilo se to. tak jsem zacal prochazet windowsi a odstranovat rucne. neco dokonce ani odstranit neslo a tak pomohli SW a taky (pane boze dekuji za to) restart
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Nakonec v pocitaci nebyla zadna zminka o slovech NERO nebo AHAED (vyrobce nera). Celkem mi to zabralo 3 hodiny protoze to bylo opravdu vsude - od system32 az po ruzne skryte slozky kdovi kde
. Kdyz bylo vse odstraneno, pokusil sem se o instalaci (nove verze) znovu a ejhle
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
fungovalo to... kdepak - kdyz to nejde po dobrem, musim ten komp proste donutit "nasilim"...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518