Acer TimelineX 3820T
Potřebuju radu od majitelů tohoto notebooku. Před 14 dny jsem zakoupil notebook ACER ASPIRE TIMELINEX 3820TG-5464G64NKS. Problém je, že i když je notebook v klidu (nepracuje se na něm) větráček na pravo se pořád dokola roztáčí a zpomaluje, roztáčí se a zpomaluje, roztáčí a zpomaluje. Strašně mě to leze na nervy, protože je to docela hlasité. Chci se zeptat, jestli se to děje i u vás? Mýslíte, že je to na reklamaci?
Jiný napájecí adaptér
Zdravím, nevíte někdo, jestli můžu 3820TG napájet z tohoto?
http://www.igo.cz/napajeci-adapter-note ... -90-w.html
měl by to být univerzální adaptér, ale mnohem užší a lehčí než ten, co byl přibalen v krabici(liteon), na cestování je to cihla.
na stránkách iGo je kompatibilita, ale nenasel jsem tam tento notebook, ale 3810 tam je, tyto novější verze ne...možná to na stránkách mají staré
díky za odpověd
edit: dostal jsem odpoved od iGo, tak je kompatibilni, jen jeste na stranky tento model notasu nepridali...
http://www.igo.cz/napajeci-adapter-note ... -90-w.html
měl by to být univerzální adaptér, ale mnohem užší a lehčí než ten, co byl přibalen v krabici(liteon), na cestování je to cihla.
na stránkách iGo je kompatibilita, ale nenasel jsem tam tento notebook, ale 3810 tam je, tyto novější verze ne...možná to na stránkách mají staré
díky za odpověd
edit: dostal jsem odpoved od iGo, tak je kompatibilni, jen jeste na stranky tento model notasu nepridali...
Tak aj ja pocujem, ze vetrak na pravej strane opakovane meni svoje otacky. Ak clovek chce, tak to pocuje. Nie je to nic hrozne. Az tak mi to velmi nevadi, ale zaujimalo by ma, ci sa jedna o vadu alebo to tak jednoducho je ...
hayabusa píše:Potřebuju radu od majitelů tohoto notebooku. Před 14 dny jsem zakoupil notebook ACER ASPIRE TIMELINEX 3820TG-5464G64NKS. Problém je, že i když je notebook v klidu (nepracuje se na něm) větráček na pravo se pořád dokola roztáčí a zpomaluje, roztáčí se a zpomaluje, roztáčí a zpomaluje. Strašně mě to leze na nervy, protože je to docela hlasité. Chci se zeptat, jestli se to děje i u vás? Mýslíte, že je to na reklamaci?
hustler: projdi si zpět pár stran tohoto threadu + thread o 5820TG. Výhrady ke zpracování tam najdeš.
Alvarezz: nevím jaký plast myslíš - mě se trochu odlepila hliníková folie mezi "pásem diod" a klávesnicí. Pokud u tebe nepomůže přitlačení zpět, tak reklamace.
Mimochodem - hrál jsem si v "DOSu" a při připojené USB DVD mechanice a flashce jsem slyšel výrazné pískání - takže tato vada je imho u všech modelů této řady, jen se projevuje asi u každého jindy. Ve Windows jsem neslyšel pískání ještě ani jednou.
Alvarezz: nevím jaký plast myslíš - mě se trochu odlepila hliníková folie mezi "pásem diod" a klávesnicí. Pokud u tebe nepomůže přitlačení zpět, tak reklamace.
Mimochodem - hrál jsem si v "DOSu" a při připojené USB DVD mechanice a flashce jsem slyšel výrazné pískání - takže tato vada je imho u všech modelů této řady, jen se projevuje asi u každého jindy. Ve Windows jsem neslyšel pískání ještě ani jednou.
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
Přeinstaloval jsem W7 na 3820TG (na Prof od školy) a na všechno jsem si tak nějak našel ovladače a všechno mi funguje.
Jen se mi zatím ještě nepovedlo nějak nastavit, aby se při připojení či odpojení zdroje přepínaly grafiky. Aktuálně to dělám manuálně, ale byl jsem na to zvyklej a teď nevím co s tím. Díky za radu.
Jen se mi zatím ještě nepovedlo nějak nastavit, aby se při připojení či odpojení zdroje přepínaly grafiky. Aktuálně to dělám manuálně, ale byl jsem na to zvyklej a teď nevím co s tím. Díky za radu.