ex720x-015cz - přepalování konektoru od nabíječky / reklamac

notebooky MSI a vše kolem nich
ivushka05
občas něco napíše

ex720x-015cz - přepalování konektoru od nabíječky / reklamac

Příspěvekod ivushka05 » 05 úno 2011 20:32

ahoj..mám notebook rok a půl (tzn. ještě půl roku v záruce) a teď se mi u něj vyskytl problém..přetavuje se mi koncovka od nabíječky, co je v noťasu zastrčená..asi je tam vysoká teplota nebo co..stalo se vám to někomu? jinak se mi notebook nepřehřívá a je tichý..ve firmě, kde jsem ho koupila, mě odkázali na tento formulář: http://jkarma.msi.com.tw/Customer_Service/Default.aspx
Jedná se o firmu, která se zabývá servisem MSI, určitě to znáte. Mě by zajímalo, co všechno po mě budou chtít, až si notebook vyzvednou? Předpokládám, že záručák a doklad o koupi..nevadí, že mám jenom kopie? originály mi totiž při nákupu nedali..neplatí se za to nic?

moc díky za odpověď, ahoj

kasper
píše často

Příspěvekod kasper » 05 úno 2011 21:13

ahoj budeš potřebovat doklady nejlépe kopie nebo je můžeš oskenovat a vložit přes ten formulář popis závady taky napíšeš do toho formuláře
pak ti přijdou pokyny na email který taky zadáš štítek vtiskneš a nalepíš na krabici a zavoláš na firmu UPS nebo to uděláš přes internet a oni si to vyzvednou

doporučují přečist tohle pdf http://cz.msi.eu/servis/servis.pdf
potřebuješ k tomu acrobat rider nebo jakykoliv jiný program na pdf
Dum spiro spero
Spem retine
S rozumem a odvahou
Audacem fortuna iuvat
Sciens vincit 
Semper Fi
Acer Nitro 5 2021 AN515-55

ivushka05
občas něco napíše

servis a následné hučení ntb

Příspěvekod ivushka05 » 26 bře 2011 09:24

Ahoj, tak už se mi ntb vrátil ze servisu..trvalo to přesně 10 dní, všechno proběhlo v pořádku, vyměnili mi nabíječku a myslela jsem si, že ntb tedy poběží tak, jako vždycky..než jsem ho odeslala, tak byl vždycky velmi tichý, NIKDY nehučel a nepřehříval se..od té doby, co se vrátil (to bylo včera) i při otevření blbý mozzily strašně hučí..prostě i při sebemenším úkonu jede větrák nejspíš naplno..nevím, co s tím, měla bych se zase obrátit na servis? přece jenom doteď bylo kromě toho problému s nabíječkou všechno v pořádku..ntb mám rok a 8 měsíců..

Zpět na „notebooky MSI“