Logitech VX Nano myš problém detekce USB receiveru?
Logitech VX Nano myš problém detekce USB receiveru?
Zdravím, na nb ASUS UL30A s OS win7 64bit po cca 4 měsících naprosto bezproblémového provozu dnes ráno nereagovala myš, prostě jako bych ji nezapnul. Receiver z nb nikdy nevyjímám, dnes jsem jej postupně postupně vyzkoušel do všech dalších USB portů, bez výsledku, restarty NB, nic. Stáhl jsem tedy Logitech connection utility (že podle návodu provedu jakýsi reinstal myši), ale vůbec nedetekuje přítomnost receiveru v USB (v žádném ze tří možných). Když jsem připojil starou drátovou USB myš, chytla se okamžitě, stejně jako moje druhá (používám u druhého NB) Logitech VX Revolution. Jen při zasunutí receiveru VX Nano bez jakékoli reakce/odezvy. Nenapadá prosím někoho v čem může být problém? Díky Ondra
Všechna čest podpoře Logitechu! Po telefonické konzultaci mi nechal borec poslat nový receiver, zdarma poštou. No, ale bohužel ani nový receiver se po zasunutí do USB ani v náznaku nechytil. Další fází je běžná reklamace, ale kurnik je to možné, že by poslali nový díl stejně vadný jako ten reklamovaný?