Prosím o radu ohledně výběru NB kolem 55 litrů
Prosím o radu ohledně výběru NB kolem 55 litrů
Prosím o radu ohledně výběru NB kolem 55 litrů , používal bych jej prakticky na vše možné intrnet, hry, programy,grafiku, foto, Video atd.
Děkuji všem moc za pomoc
Děkuji všem moc za pomoc
Toshiba Qosmio G30 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43478
Extrémně výkonný a také drahý notebook, který můžeme označit jako přenosné multimediální centrum - integrovaný hybridní TV tuner, reproduktory harman-kardon, HD DVD mechanika, kvalitní displej.
Při takové investici je však vhodné chvíli počkat, následující období totiž bude pro modely postavené na platformě Centrino časem generační výměny – minimálně od střední třídy výše. Verze Napa bude postupně nahrazována modely Santa Rosa, a tak řada současných notebooků bude stažena nebo se dočkáme výrazných výprodejových slev. Část výrobců neobměňuje pouze vnitřek, ale dává do prodeje i designově přepracované řady …
Extrémně výkonný a také drahý notebook, který můžeme označit jako přenosné multimediální centrum - integrovaný hybridní TV tuner, reproduktory harman-kardon, HD DVD mechanika, kvalitní displej.
Při takové investici je však vhodné chvíli počkat, následující období totiž bude pro modely postavené na platformě Centrino časem generační výměny – minimálně od střední třídy výše. Verze Napa bude postupně nahrazována modely Santa Rosa, a tak řada současných notebooků bude stažena nebo se dočkáme výrazných výprodejových slev. Část výrobců neobměňuje pouze vnitřek, ale dává do prodeje i designově přepracované řady …
Naposledy upravil(a) _honza_ dne 24 črc 2007 05:01, celkem upraveno 1 x.
Podívej se na téma herní notebooky, highend notebooky atd..prolez trošku forum a najdeš co potřebuješ. Za 55 bych řek že už máš dost velkou šanci na pořádnej stroj.
..na to Qosmio zapomen..a vyber si jeden z těch o kterých se tady mluví http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3432
..na to Qosmio zapomen..a vyber si jeden z těch o kterých se tady mluví http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=3432
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
s tou tunou to nemusí být nutně pravda. Např. 17" business class notebooky od HPcka vazej 3,35 kg a nabízej výbornej výkon spojenej s parádním zpracováním a to za velmi lidovou cenu (mam na mysli nx9420. Potom existují ještě nx9440, které jsou zpracováním, výbavou i cenou trochu výš - cca těch 55k). Teďka jim vyjdou aj nové řady (8710p, 8710w už je v prodeji a je to mazlík).
Anebo Toshiba, ta začíná na 3,2kg a taky je výborně vybavená. Mám ovšem na mysli řadu Satellite.
Anebo Toshiba, ta začíná na 3,2kg a taky je výborně vybavená. Mám ovšem na mysli řadu Satellite.
A zbytek herních má 3.7kg ..pro mě je lehkej notes do 2 kilo.
Ale cena za výkon je to minimální, herní notas přeci nebudeš deně vláčet kilometry tam a zpátky..
Ale jestli to máš v plánu, tak tě musim upozornit že třeba já mam k tomu skoro 4 kilovýmu drobečku ještě tak 1.5kg vážící nabíječku, plus do tý brašny hodíš nějaký kraviny a ve finále je to malá posilka..
Ale cena za výkon je to minimální, herní notas přeci nebudeš deně vláčet kilometry tam a zpátky..
Ale jestli to máš v plánu, tak tě musim upozornit že třeba já mam k tomu skoro 4 kilovýmu drobečku ještě tak 1.5kg vážící nabíječku, plus do tý brašny hodíš nějaký kraviny a ve finále je to malá posilka..
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
Lucason: Vy jste vsichni hrozny baby, ja skoro kazdy den 3 hodiny taham 7kg, a to nejsem zadnej rambo, a jsem naprosto v pohode.
Bych vam nabalil plnou polni a poslal na 50km pochod, to by vas odnaucilo si stezovat na ptakoviny.
Bych vam nabalil plnou polni a poslal na 50km pochod, to by vas odnaucilo si stezovat na ptakoviny.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
Gulii: postaveni patere mam perfektni a samozrejme mam kvalitni batoh, jelikoz i ty 2kg jsou u brasny spatne a clovek at chce nebo ne, musi ocekavat zdravotni problemy, byt to prenasi treba jen 15 minut denne.
EDIT: Zenske s narvanymi kabelkami jsou nejcastejsimi navstevniky ortopedie.
EDIT: Zenske s narvanymi kabelkami jsou nejcastejsimi navstevniky ortopedie.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“