Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Jirrick píše:záruka od lenova je 1 rok, mezinárodní carry-in. ten druhý rok je dodaný ze zákona a už to nemůžeš reklamovat v jakémkoliv lenovu servisu (a vůbec ne mezinárodně), ale pouze u prodejce.
doporučuji nakoupit hned. to rozšíření není o dva roky, ale na tři roky od data nákupu, takže ať si to registruješ hned nebo po půl roce záruka ti bude končit stejně.
EDIT: NBD je fakt dobrý. začal mi zlobit HDD, zavolal jsem si na support a příští den ráno stál u dveří chlapík s novým diskem
Ohledně pozdějšího rozšíření jsem se ptal, protože notebook mám objednaný u Alza.cz a nedal jsem tam rozšíření záruky, a nevěděl jsem jestli to jde po zakoupení.U Alzy asi ne ale u NBD ano.
Na Alzáckou záruku bych se vykašlal a kdyžtak vzal servisní balíček od Lenova:
http://lenovoshop.cz/lenovo-tp-spac-3r- ... 36127.html popřípadě nějaký jiný.
Co je podstatné - hledáš balíček, který je určen pro notebooky thinkpad a rozšiřuje z 1roku carry-in na to, co chceš.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Záruku od Alzy bych fakt nechtěl, když vidim, jaký maj problém řešit normální reklamace. Oni nejsou odborníci na ten notebook, takže v případě větší závady by to jinak než přes autorizovaný servis nemohlo jít. Koupit tedy jedině od Lenova.
swarm - blog: http://notebookblog.cz Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
No nevím,ale u Alzy jsem většinou dostal ihned peníze zpět na ruku.Takže spokojenost 100%.Což se již nedá říci o jiných prodejcích.(Mironet atd.)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
ne. prostě si ho vyzvedni a pak si kdekoli kup to rozšíření záruky od Lenova a to si aktivuj. Důležitá je ta aktivace, ne že to máš koupený.
Potom už při problémech volej přímo na technickou podporu Lenova a podle toho, jakou záruku sis přikoupil za tebou buď bude jezdit technik (on-site NBD) nebo pro ten ntb pošlou nějakou PPLku a zase ti ho dovezou (collect and return) anebo ho tam budeš muset prostě zanést (carry-in).