Thinkpad R61 a vse kolem nej
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,
ráda bych poprosila o pomoc o radu.
Nechala jsem si kompletně pročistit NTB R61i a ráda bych se zase zapla možnost zobrazování stavu baterie na panelu nástrojů. Hledala jsem zde na foru a údajně bych jej měla najít ThinkVantage > Power Manager < já tam však Power Manager vůbec nemám, je možné, že byl zcela odinstalován, či je pouze někde skrytý?
A taky jsem ještě byla zvyklá při tlumení, zvyšování a nebo zakázání hlasitosti pomocí tlačítek na klávesnici, že se mi ve spodní části obrazovky uprostřed ukazovala míra hlasitosti (takový zelený nápis) při stisku tlačítka, ten se mi nyní též nezobrazuje, je možné jej někde zapnout?
Děkuji za pomoc.
ráda bych poprosila o pomoc o radu.
Nechala jsem si kompletně pročistit NTB R61i a ráda bych se zase zapla možnost zobrazování stavu baterie na panelu nástrojů. Hledala jsem zde na foru a údajně bych jej měla najít ThinkVantage > Power Manager < já tam však Power Manager vůbec nemám, je možné, že byl zcela odinstalován, či je pouze někde skrytý?
A taky jsem ještě byla zvyklá při tlumení, zvyšování a nebo zakázání hlasitosti pomocí tlačítek na klávesnici, že se mi ve spodní části obrazovky uprostřed ukazovala míra hlasitosti (takový zelený nápis) při stisku tlačítka, ten se mi nyní též nezobrazuje, je možné jej někde zapnout?
Děkuji za pomoc.
Lenovo ThinkPad R61i, NF 092CF, 8932-9ZG
OS Vista Business 32-bit
OS Vista Business 32-bit
to vypadá, jako kdyby tam ty části balíku ThinkVantage prostě nebyly. ThinkVantage System Update by to měl spravit. a pokud nemáš ani System Update tak http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... pdate.html
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
děkuji za radu, vyzkouším.
Jen se malinko bojím toho updatu, aby mi to nerozházelo celý systém, jak jsem se tu několikrát dočetla, že vždy byly nějaké problémy po aktualizaci.
Jinak mělo by to být částečně i řešení druhého problému, kdy se nezobrazuje onen zelený nápis? Zobrazovalo se to třeba i při zapnutí NTB do napájení, zapnutí funkcí pomocí Fn - např. posvětlení klávesnice...
Ještě jsem si všimla, že pokud pomocí těch tlačítek pro ovládání zvuku když stimuluji hlasitost, tak to reaguje na snižování a zvyšování hlasitosti, ale pokud jej pomocí myši v panelu směšovače ztlumím a poté hlasitost chci zesílit, tak to nereaguje a musím napřed pomocí myší ji povolit a poté již pomocí tlačítek jde regulovat, kde mohu hledat problém?
Jen se malinko bojím toho updatu, aby mi to nerozházelo celý systém, jak jsem se tu několikrát dočetla, že vždy byly nějaké problémy po aktualizaci.
Jinak mělo by to být částečně i řešení druhého problému, kdy se nezobrazuje onen zelený nápis? Zobrazovalo se to třeba i při zapnutí NTB do napájení, zapnutí funkcí pomocí Fn - např. posvětlení klávesnice...
Ještě jsem si všimla, že pokud pomocí těch tlačítek pro ovládání zvuku když stimuluji hlasitost, tak to reaguje na snižování a zvyšování hlasitosti, ale pokud jej pomocí myši v panelu směšovače ztlumím a poté hlasitost chci zesílit, tak to nereaguje a musím napřed pomocí myší ji povolit a poté již pomocí tlačítek jde regulovat, kde mohu hledat problém?
OS Vista Business 32-bit
OS Vista Business 32-bit
smiesek: pokial mas Power Manager v aktualnej verzii nainstalovany a nechce sa spustit tak treba doinstalovat/preinstalovat microsoft .net framework 3. zobrazovanie ikoniek pre funkcne tlacitka ma na starosti balicek hotkey features. pokial bude treba dosintalovat Power Manager tak predtym treba nainstalovat powermanagement driver a hotkey features pokial nie su. najlepsie nainstalovat a spustit aktualnu verziu system update, ktora tieto zavislosti riesi za teba. tam si mozes vybrat co potrebujes, nemusis instalovat vsetko.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ghost: chtěla jsem update provést pomocí Systém update, ale házelo mi to chybu, proto jsem si jej stahla zde což se odinstalovalo a následně nainstalovalo. Pokud jej však nyní chci spustit, objeví se mi jen uvítací okýnko s nápisem ThinkVantage System Update 3 a dále mě to nepustí a po chvilce zmizí.
Je nějaká možnost tento problém vyřešit?
Nainstalované balíčky Power Manager > powermanagement driver a hotkey features nemám.
Pouze zde vidím ve složce ThinkVantage:
Děkuji za pomoc a rady.
Je nějaká možnost tento problém vyřešit?
Nainstalované balíčky Power Manager > powermanagement driver a hotkey features nemám.
Pouze zde vidím ve složce ThinkVantage:
Děkuji za pomoc a rady.
OS Vista Business 32-bit
OS Vista Business 32-bit
smiesek: mas nainstalovany ten .net framework? aby ti system update 3.x fungoval tak potrebujes minimalne Microsoft .net framework 1.1 SP1 alebo .net framework 2.0. pokial .net framework nainstalovany nemas tak stiahnes tu http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=cs
ad ten druhy obrazok - to su aplikacie, tie dva balicky su ovladace. zistis napr. cez ovladacie panely, pridat/odobrat programy ci ich mas nainstalovane.
ad ten druhy obrazok - to su aplikacie, tie dva balicky su ovladace. zistis napr. cez ovladacie panely, pridat/odobrat programy ci ich mas nainstalovane.
teraz pozeram, ty mas vistu? pokial ano tak bol jeden patch na SU a vistu http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-72758 skus ci nie je problem v tom.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“