Acer Aspire 7741G-434G50MN - sekání ve hrách
-
- občas něco napíše
Acer Aspire 7741G-434G50MN - sekání ve hrách
Mám problém s notebookem. Když hraju nějakou hru tak se prostě jednou za čas, někdy i častěji sekne na vteřinu, nebo třeba i dvě. Kdybych to měl popsat, tak to popíšu jako náhlý pokles a pak vzestup fps (sledoval jsem fps). Řeknu to jednoduše, prostě hraju hru a najednou mi fps skočí dolu a pak za vteřinu nebo dvě nahoru a pak když se to stane třeba 5x zasebou tak to moc příjemné není. V každé hře to je jinak, ale jsou i hry, ve kterých jsem si sekání nevšiml, ale hrou to být nemůže protože se mi sekají asi tak 3/4 asi tak z 15 her, což si myslím, že by to nedporovalo tolik her, divné. Hry které se sekají jsou například Counter-Strike, Call Of Duty 4, Need for Speed:Most Wanted, Locomotion, Battlefield Bad Company 2 a další.... Jestli to dělá i jinde než v hrách, tak to být dobrá otázka, zatím jsem si toho nevšiml. Máte někdo nějakou radu nebo už jste řešili takový problém, nevíte co s tím?
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- píše často
Takové problémy nemám. Co jsem zkoušel hrát, tak vše jelo jak mělo. Zkusit jiné ovladače pro grafiku, novější čipsety, zkus nainstalovat SP1, systém je svižnější. Podívej se na teploty v erverestu. Zkus 3DMark Vantage, porovnáme výsledky. 

HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
-
- občas něco napíše