15000-25000 Kč
Acer se pry za ty roky velice zlepsil a najdes tady kupu uzivatelu, kteri jsou s touto znackou maximalne spokojeni, takze predpokladam, ze jsi mel jenom smulu na vadnej model, na tohle muzes narazit u jakehokoliv vyrobce, pravdou asi je, ze ne tak casto. Ale Acer si to zase vynahrazuje velice priznivymi cenami a peknym designem (alespon podle me)
zato tvoje MSI je ryzí skvost - servis v Polsku narozdíl od Aceru, který to má v Brně
neházej špínu na Acer jen kvůli tomu, že se ti to někdo před třema rokama řekl a ty to pořád papouškuješ. Acer se poslední dobou snaží a na trhu jsou od něj velice zdařilé kousky. navíc má velice dobré plně lokalizované internetové stránky.
neházej špínu na Acer jen kvůli tomu, že se ti to někdo před třema rokama řekl a ty to pořád papouškuješ. Acer se poslední dobou snaží a na trhu jsou od něj velice zdařilé kousky. navíc má velice dobré plně lokalizované internetové stránky.
Ha,ha to jsi mě tedy pobavil.Acer je v současné době lepší než MSI jak servisem,tak i u většiny modelů zpracováním.schelli píše:sry ale design u mě nejak ACER postrada....u mě bude ACER pořad Shit.......jak servisem tak zpracovanim.....
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
vlastní zkušenost se servisem mám takovou že ve středu odpoledne jsi NB vyzvedl kurýr, ve čtvrtek bylo opraveno a v pátek na oběd jsem ho měl doma, druhá reklamace vadného adaptéru byla ještě rychlejší druhej den jsem měl nový adaptér doma no a MSI kvalita sama
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
A co tenhle? http://www.alza.cz/msi-gt660-475cs-d202155.htm , pak by jeste sel ten Asus G53jw, ale ty vlastně asusy G nechceš tak nic, ale o tom MSI popřemýšlej.
No zpracování je docela solidní.Plasty pevné,chlazení na úrovni.Ovšem ubrané některé porty,ale hlavně ten vnitřek u některých výrobních řad podcenili.(nejlevnější součástky).Ovšem co by člověk nechtěl za tu cenu,že?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „Jaký vybrat notebook“