Toshiba Satellite L650-1PT
Toshiba Satellite L650-1PT
Zdravím. Minulý týden jsem si koupil novej notebook od Toshiby. Šlape v poho, jen mě překvapilo, že nebylo přibalené žádné cd s ovladačema nebo utilitama. Je tou toshiby normální? Sorry, jestli se ptám jako lama, předtím jsem měl jinou značku
Re: Toshiba Satellite L650-1PT
Hm...někdy to výrobce přibalí,ale většinou nikoliv.Stáhni vše z jejich stránek.Lorandel píše:Zdravím. Minulý týden jsem si koupil novej notebook od Toshiby. Šlape v poho, jen mě překvapilo, že nebylo přibalené žádné cd s ovladačema nebo utilitama. Je tou toshiby normální? Sorry, jestli se ptám jako lama, předtím jsem měl jinou značku
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zalozne dvd odporucam kazdemu urobit - dve dvdcka - bez toho potom neurobite recovery ...
Inak tento notebook som teraz predaval zakaznikovi a velmi prijemne ma prekvapil .. 10 minut som na nom robil a cista pohoda , z tej cenovej urovne jednoznacne najlepsia kupa ...
Inak tento notebook som teraz predaval zakaznikovi a velmi prijemne ma prekvapil .. 10 minut som na nom robil a cista pohoda , z tej cenovej urovne jednoznacne najlepsia kupa ...
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“