Prosím o radu s tlaciarnou

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
drobec
občas něco napíše

Prosím o radu s tlaciarnou

Příspěvekod drobec » 06 bře 2011 19:38

Dobry večer,
potreboval by som poradit ohladom tlačiarne Canon MP150, nechce mi tlačit dokumenty s mojho notasu Acer Aspire s OS Win Wista Home.

Skenovať a kopírovať mi ide len tlačiť nie, nehlasi žiadnu chybu na display ani na monitore. Skúšal som aj nainštalovat driveri a nič, dokonca na druhom notase s Vistou tlačí ako má.

Prosím poradte :(

drobec
občas něco napíše

Re: Prosím o radu s tlaciarnou

Příspěvekod drobec » 07 bře 2011 20:17

To mi naozaj nikto neporadí ani trochu? :?

drobec
občas něco napíše

Re: Prosím o radu s tlaciarnou

Příspěvekod drobec » 13 bře 2011 11:49

drobec píše:Dobry večer,
potreboval by som poradit ohladom tlačiarne Canon MP150, nechce mi tlačit dokumenty s mojho notasu Acer Aspire s OS Win Wista Home.

Skenovať a kopírovať mi ide len tlačiť nie, nehlasi žiadnu chybu na display ani na monitore. Skúšal som aj nainštalovat driveri a nič, dokonca na druhom notase s Vistou tlačí ako má.

Prosím poradte :(

Alebo mám vyskúšat novú tlačiareň?? :?:

Mulenex

Příspěvekod Mulenex » 13 bře 2011 15:59

Určitě je tiskárna v pohodě, pokud s druhym notebookem funguje. Problém tedy je v tom aceru. Prohlídni si v ovládacích panelech nastavení u obou počítačů a pokud bude nějakej rozdíl, tak to nastav tak, jak to je na tom funkčnim. Potom se podívej, jaký máš nastavení tisku v programu, kterym tiskneš. Možná máš v tom aceru nastavenou výchozí tiskárnu nějakou jinou, takže ten acer posílá dokument k vytisknutí "do prázdna".

Zpět na „Hardware“