Příspěvekod bravoGT1999 » 15 bře 2011 08:15
Prave moje situace je nasledovni:
Vykon notasu byl perfektni Ta grafika fakt rozjela vse. je pravda,ze na nektere operace bylo CPU slabe,ale fakt notas prekvapil.
Vyzkousel sem uplne vsechny hry od GTA 4 pres Mafiu 2 az k nejnovejsim COD atd.Zjistil sem,ze krom DIRT 2 kvuli kteremu sem si blbec koupil volant nemam vlastne co hrat. A ze u notasu me drzi vlastne jen velky HDD ktery vyuziju z 70% a pak stejne zjistim,ze by bylo lepsi mit extreni HDD kvuli zaloze. Kdyz chytnu vir nebo nejakou chybu vzdy formatuju cely disk,takze zalohy na jednom disku nedelam z toho duvodu bych pri dalsim notasu urcite nepotreboval vic jak 500 Gb a koupil raci druhy 1Tb externi.
Perfektni je obrovska klavesnice s numerickym blokem,ale na to muzu zapomenout,protoze na dalsi 17ctku uz se nezmuzu.
Ale at to zkratim a odpovim. Ano mam ten druhy notas HP ktery se rozjel a funguje uz i na baterku dokonce vydrzi pres 3 h na filmu.Jsem s nim spokojeny a ted co sem dohral spoustu her nemam nutkani mit toho Acera zkratka sem uznal,ze sem vyhodil penize ktere ted nutne potrebuju,protoze ztratim zamestnani. Penize chci ted behem roku zhodnotit a mozna za pul roku ,kdyz mi neco zajimaveho poradite bych znova koupil novej.
ACER ASPIRE 7551 G - AMD x3 N830, ATI HD 5650, 4GB RAM, 640 GB
HP NW 8240 - INTEL pentium 4 2,13 GHz - L2 2 MB, ATI FIRE GL 5000, 1,5 GB, 80 GB