Máte někdo nějaké informace/zkušenosti ohledně tohoto notebooku?
http://www.dell.com/us/p/xps-l502x/pd?o ... =xps-l502x
Za tu cenu si myslím i7 a fhd rozlišení..
Dell xps 15
Kupovat tenhle notebook mi přijde jako uplná blbost. 2 jádrovej procesor - jak řiká kastan13 jenom přetaktovaná i5, grafika naprosto průměrná, skoro až podprůměrná ( že má 2 gb paměti je hezký, teď ještě umět to využít!),
clo + daň + doprava = přičti si k ceně dalších 30 %
krom toho dell do evropy nevozí, takže si musíš sehnat někoho přes koho to dovezeš - třeba shipito, ale to je komplikace a riziko.
Když budeš čekat až to přijde do evropy tak můžeš počítat s tim že běžnej kurz pro spotřební elektroniku je 1300 dolarů v US = 1300 euro v evropě
Navíc dell je podle mě špatná značka. Marketing krásnej, ale skutek utek.
Za tuhle cenu seženeš lepší. Třeba asus N53SN má taky fhd, 4 jádrovej procesor SB, grafiku 550M - o trochu lepší a seženeš ho na slovensku za stejnou cenu jako tohle v US a budeš mít dvouletou záruku. Když si počkáš dva tejdny tak máš ten asus v česku a ušetříš si spoustu komplikací
clo + daň + doprava = přičti si k ceně dalších 30 %
krom toho dell do evropy nevozí, takže si musíš sehnat někoho přes koho to dovezeš - třeba shipito, ale to je komplikace a riziko.
Když budeš čekat až to přijde do evropy tak můžeš počítat s tim že běžnej kurz pro spotřební elektroniku je 1300 dolarů v US = 1300 euro v evropě
Navíc dell je podle mě špatná značka. Marketing krásnej, ale skutek utek.
Za tuhle cenu seženeš lepší. Třeba asus N53SN má taky fhd, 4 jádrovej procesor SB, grafiku 550M - o trochu lepší a seženeš ho na slovensku za stejnou cenu jako tohle v US a budeš mít dvouletou záruku. Když si počkáš dva tejdny tak máš ten asus v česku a ušetříš si spoustu komplikací
S tím CPU to trochu poopravím, i7 není přetaktovaná i5, ale má proti i5 větší L3 cache a díky tomu na stejné frekvenci o trochu vyšší výkon (zas tak velkej rozdíl to ale není).
Tazatel by měl hlavně upřesnit požadavky, zatím nevíme, co vlastně chce a proč.
S tím, že na moderní hry to moc není, souhlasím, kor u FHD rozlišení. Ale opět - my nevíme, co s tím tazatel chce dělat....
K Dellu - Dell má u nás prvotřídní servis, to je pravda.
Ale multimediály moc dobře nedělá. Ošizená konstrukce, chlazení... Dá se říci, že většina lepších Acerů je dál.
zrovna včera byl u mně technik (končí mi záruka a nasbíralo se mi více drobností, které jsem nějak dříve neměl čas řešit, typu pár vadných sektorů na původním disku, atd.), bavili jsme se o různých ntb od Dellu a shodli se na tom, že Delly, které za něco stojí, jsou až na výjimky z vyšších Latitude a Precision řad.
Sám pokukuje po E4310, E6410, ale multimediální Dell by si nekoupil.
Tazatel by měl hlavně upřesnit požadavky, zatím nevíme, co vlastně chce a proč.
S tím, že na moderní hry to moc není, souhlasím, kor u FHD rozlišení. Ale opět - my nevíme, co s tím tazatel chce dělat....
K Dellu - Dell má u nás prvotřídní servis, to je pravda.
Ale multimediály moc dobře nedělá. Ošizená konstrukce, chlazení... Dá se říci, že většina lepších Acerů je dál.
zrovna včera byl u mně technik (končí mi záruka a nasbíralo se mi více drobností, které jsem nějak dříve neměl čas řešit, typu pár vadných sektorů na původním disku, atd.), bavili jsme se o různých ntb od Dellu a shodli se na tom, že Delly, které za něco stojí, jsou až na výjimky z vyšších Latitude a Precision řad.
Sám pokukuje po E4310, E6410, ale multimediální Dell by si nekoupil.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“