rozdíl v rychlosti 5400 vs 7200rpm činí jen asi 20%.
Daleko důležitější je hustota zápisu. 640GB /5400rpm jsou skoro tak rychlé, jako 500GB/7200rpm, protože jsou použity větší 320GB plotny.
Výběr 15-ti palcového notebooku kolem 20 000,-Kč
Můžu dotaz? Ten Asus N53SN http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-n5 ... 6g-w-b-7hp by vydržel každodenní přenášení (5-6x tydně) + přenášení z hodiny do hodiny ve škole? Předem dík za odpověď.
člověk nikdy neví, může, nemusí vydržet...
Ono i když to máš třeba v batohu určeném na přenášení ntb, to tělo se v tom trochu kroutí, apod... Stačí se někde opřít, spadnout, příp. mít narvaný batoh...
Asi takhle - několikrát se mi podařilo udělat na LCD šmouhu od trackpointu uprostřed klávesnice, a to má Latitude D630 hořčíkovou kastli i víko.
Mno a sestřenky Acer Extensa má na LCD obtisklé i jednotlivé klávesy...(tam je to víko ale fakt papír)
plasty stárnou, křehnou, pak mohou prasknout.
Spoje mezi nimi se ti trochu povolí a pak se ti to rozvrže.
Ono i když to máš třeba v batohu určeném na přenášení ntb, to tělo se v tom trochu kroutí, apod... Stačí se někde opřít, spadnout, příp. mít narvaný batoh...
Asi takhle - několikrát se mi podařilo udělat na LCD šmouhu od trackpointu uprostřed klávesnice, a to má Latitude D630 hořčíkovou kastli i víko.
Mno a sestřenky Acer Extensa má na LCD obtisklé i jednotlivé klávesy...(tam je to víko ale fakt papír)
plasty stárnou, křehnou, pak mohou prasknout.
Spoje mezi nimi se ti trochu povolí a pak se ti to rozvrže.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
jak můžeš říct, že se o ot neopřeš nebo nespadneš? třeba v mhdčku se mi hodněkrát stalo, že jsem tím baťohem do něčeho fláknul. a jak říká hans, tak dáš do baťohu víc věcí a hned je problém na světě.
nadruhou stranu někdy je až s podivvem, že když máš štestí na kus, tak i multimediál za desítku může být držák a snášet hodně útrap bez ztráty kytičky.
nadruhou stranu někdy je až s podivvem, že když máš štestí na kus, tak i multimediál za desítku může být držák a snášet hodně útrap bez ztráty kytičky.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“