Asus G73JH
Ahoj, jen informačně. Zítra se mi vrací noťas ze servisu. Byl tam od 7.3. do dneška 21.3. Takže poctivých 14dní. Měnili základní desku (takže víme, že špatně flashnutý bios posere celý notebook). Pak jsem jim ještě psal, že se mě občas notebook přehřívá, ať mi vyčístí větráčky a přepastují grafiku. Nakonec mi psali, že mění celou ventilaci na grafice. Čekalo se 10dnů na náhradní díl. Tu desku vyměnili obratem.
Uvidíme o kolik klesne teplota v zátěži. Každopádně jsem měl kolem 98-106°C :/
Uvidíme o kolik klesne teplota v zátěži. Každopádně jsem měl kolem 98-106°C :/
ASUS G750JX-T4179H / Core i7 4700HQ / full HD / HDD 1TB / GTX770M 3GB DDR5
scyth_e píše:a to si im napisal aj ze si to flashoval? nebol by to problem?
jasně, napsal jsem jim, že při flashování biosu z verze 211 na verzi 213 to takhle kleklo. Bios jsem flashoval pomocí easy flash utilitky v biosu. Oni to uznají protože nejsem jediný kterému se tohle stalo. Na zahraničních fórech tohle píše taky pár uživatelů. Stejný problém, jako kdyby ten noťas měl duši nějaká síla chce nebo nechce aby se to povedlo
orgasmic píše:Erricco:
A to jim jako v servise nevadilo, ze jsi porusil pecet na procesoru? Se divim, ze Ti zaruku uznali
scyth_e:
Ja bych neco takoveho poprel a zamlcel. Proc jim davat do ruky argumenty k neuznani zaruky.
Akú pečať ? Mysliš tie žlté pásky čo sa samé odlepujú ?
Otlačky som utrel, notebook poskladal a no problem
.. skôr som sa bál, že si všimnú až podozrivo čisté ventilátory
ASUS G73 JH I7, HD5870 IC Diamond 7
Ziadne pasky on myslel to ze flashovanie biosu je na vlastne riziko a ked sa to posere nie je to zahrnute v zaruke proste ty niesi opravneny robit taky zasah ako flashovanie biosov myslim ze pri kazdom flashnuti ti aj zobrazi taky nejaky oznam(aspon by malo).
LordTNT ak mozes nejakym softikom zistit aky mas vbios rad by som to vedel dakujem.
LordTNT ak mozes nejakym softikom zistit aky mas vbios rad by som to vedel dakujem.
ASUS G73JH [i7-720QM, ATI Mobility Radeon 5870, 4GB RAM, 500GB HDD]
s tou reklamací, normálně jsem jim tam napsal, že jsem to flashoval já. Stejně by na to došli, takže nemá cenu nic tam tajit. Opravili mě to a zaslali.
Zkoušel jsem ty nové ovladače 11.2, nejdou mě nahrát. Jediné které mě fungují jsou 10.8.
Zkoušel jsem ty nové ovladače 11.2, nejdou mě nahrát. Jediné které mě fungují jsou 10.8.