Zdravím,
potřeboval bych poradit. Reinstaloval jsem ntb z obyčejného ISA (lenovo instalačku jsem si omylem přemazal). Potřeboval bych nějak rozumně zprovoznit thinkvantage, hlavně teda mute a ten progres bar u zesilovaní/zeslabování (jak zvuku, tak jasu). Nevíte někdo co nainstalovat? Už jsem instaloval pomerně dost utilit a kdoviceho z ofc. stranek a nic..
Dekuji.
ThinkVantage
Re: ThinkVantage
Malag píše:Potřeboval bych nějak rozumně zprovoznit thinkvantage, hlavně teda mute a ten progres bar u zesilovaní/zeslabování (jak zvuku, tak jasu). Nevíte někdo co nainstalovat?
Na ovladanie zvuku a funkcnych tlacitok zvuku potrebujes Hotkey Features Integration balicek. Thinkvantage tlacitko pod Win spusta bud utilitu Productivity center alebo utilitu Toolbox. Vacsina novsich verzii utilit od Lenova na spustenie vyzaduje Hotkey Features Integration balicek, Powermanagement driver a .NET Framework 3.0.
Key na Win je len na nalepke od MS na spodnej strane notebooku. Ak tam nie je tak bol notebook kupeny pravdepodobne bez OS.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
docela pochybujem, ze by Lenovo predalo notebook s licenciou Win bez COA stitku. ak ho tam nemas a mas mat tak to reklamuj u predajcu.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“