Mám Hp ProBook 4510s a vždy jsem měl velikou výdrž baterie (při utlumení jasu na minimum jsem se mohl dívat téměř 4 hodiny na filmy). Během měsíce se ovšem výdrž baterie snížila na cca 110 minut. A nyní jsem si všiml, že když je v síti, tak se neustále nabíjí, ale nedostanu se přes 80%(to bylo včera)... dnes už mám je 74% kapacity.
Nevíte někdo, kde by mohl být problém. Nějak se mi nechce věřit, že by baterie odešla tak rychle...
Díky moc za reakce
Baterka se mi nabíji jen do 80%
To vypada, ze se baterie chysta k odchodu do vecnych lovist. Muzes zkusit nejaky program na "formatovani" baterie, nektere notebooky maji rovnou v BIOSu, tim ji mozna vdechces trochu zivota navic, ale stejne tim nejspis jen oddalis jeji konec.
Jednou se mi stalo, ze po koupi nove baterie s vetsi kapacitou se tato dobijela vzdy jen na 80% a slus, pak se prestala dobijet uplne, takze jsem se chystal na reklamaci. Pak jsem jeste zkusil baterku vyndat, ocistit kontakty jak na baterce, tak v notebooku izopropilem a kupodivu se baterie zacala dobijet na 100% a od ty doby funguje zase jak ma, akorat tvrdit, ze pomohlo zrovna to ocisteni kontaktu bych si netroufl.
Jednou se mi stalo, ze po koupi nove baterie s vetsi kapacitou se tato dobijela vzdy jen na 80% a slus, pak se prestala dobijet uplne, takze jsem se chystal na reklamaci. Pak jsem jeste zkusil baterku vyndat, ocistit kontakty jak na baterce, tak v notebooku izopropilem a kupodivu se baterie zacala dobijet na 100% a od ty doby funguje zase jak ma, akorat tvrdit, ze pomohlo zrovna to ocisteni kontaktu bych si netroufl.
HP EliteBook 8560w - LG664EA,
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“