Ahoj vsichni,
vcera mi po asi ctyrech letech odesel ventilator v mem notebooku MSI-GX600, byl to jeste ten uplne puvodni co msi do tohoto modelu daval (gx600).
Snazil jsem se na českých webech, ruznych servisech najit jestli ho nekdo v čr nejlepe v praze neprodava ale bohužel bez úspěchu.
Mohl by mi nekdo pomoct.
Přikládám fotografie jak presně chladič s fanem vypada.
Kazdemu kdo alespon trochu poradi budu moc vděčnej.
/Jen chci dodat že jsem nasel jeden nemeckej a jeden polsky web na kterych tento set maji ale preci jenom se nechci spolehat na to ze zaplatim do ciziny a nakonec to bud neprijde nebo prijde neco jineho a nebo nedejboze to prijde traba i za mesic, proto schanim jakykoliv obchod nebo servis ktery by byl v čr nejlepe v praze nebo okoli.A bohuzel jsem zkousel volat i do strakonicke penty kde byl servis msi kdysi a tam uz tento set nemaj:,(/
Schánim chlazení(konstrukce+fan) pro NB MSI-GX600 = VYŘEŠENO
Schánim chlazení(konstrukce+fan) pro NB MSI-GX600 = VYŘEŠENO
Naposledy upravil(a) m1chael dne 28 bře 2011 21:48, celkem upraveno 1 x.
LAPTOP = HP Spectre x360 13 Dark Ash Silver (i7-8565U, 16GB DDR4..)
EGPU = Mantiz Venus MZ-02 Space Grey + PSU Corsair SF600 600W 80 Plus Gold
GPU = PowerColor AMD Radeon RX Vega 64 8GB HBM2
DISPLAY = Samsung C27FG73 | ROUTER = NETGEAR Nighthawk X4S R7800
TAK MUZU PROHLASIT ZE PROBLEM USPESNE VYRESEN:)
(takhle tichej snad nikdy nebyl a ty teploty:)neveril bych vzdycky predtim jsem jenom procistil a nanes teplovodivou pastu ale koukal ze promazani ma nejvetsi ucinost)
Sehnal jsem si nejlepsi mazani na kola ktere se prodava promazal jsem vetracek a musim priznat ZE TAKHLE TICHY NEBYL ANI KDYZ SEM HO KOUPIL JAKO UPLNE NOVEJ:) plus tam tedkon mam zas upe novou kvalitni teplovodivou pasticku takze snad muzu zaklepat na drevo..a mít dalsi 4roky klid:)
ps:omlouvam se vsem co jsem nejak zamestnal nebo co se mi snazily pomoct,a nakonec zbytecne.kazdopadne vsem temto lidem dekuji za jejich rychlou snahu o pomoc,diky
(takhle tichej snad nikdy nebyl a ty teploty:)neveril bych vzdycky predtim jsem jenom procistil a nanes teplovodivou pastu ale koukal ze promazani ma nejvetsi ucinost)
Sehnal jsem si nejlepsi mazani na kola ktere se prodava promazal jsem vetracek a musim priznat ZE TAKHLE TICHY NEBYL ANI KDYZ SEM HO KOUPIL JAKO UPLNE NOVEJ:) plus tam tedkon mam zas upe novou kvalitni teplovodivou pasticku takze snad muzu zaklepat na drevo..a mít dalsi 4roky klid:)
ps:omlouvam se vsem co jsem nejak zamestnal nebo co se mi snazily pomoct,a nakonec zbytecne.kazdopadne vsem temto lidem dekuji za jejich rychlou snahu o pomoc,diky
LAPTOP = HP Spectre x360 13 Dark Ash Silver (i7-8565U, 16GB DDR4..)