Ahoj, tohle asi nikoho nebude brát ale malá bude mít narozky a chceme jí pořídit dětský notebook... máte nějaké zkušenosti???
http://www.easytoys.cz/trojjazycny-supe ... 16935.html
je vůbec něco jiného na výběr?
je mi jasný že je to totálně mimo ale za každou dobrou radu budu rád XD
Dětský notebook pro holčičku od 5 let.
Dětský notebook pro holčičku od 5 let.
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
osobně bych počkal až bude chodit do školy a šel cestou koupit nějaký notebookový/netbookový šrot (např starý Asus EEE za 1500) nainstalovat tam Edubuntu (upravená linuxová distribuce zaměřená na děti a jejich výuku). ovladatelnost a ergonomie bude určitě větší, o variabilitě programů nemluvě.
v tomhle se mi těžko radí, protože doma jsme počítačů měli vždy dost a tak můj první počítač (nějaká 386, tehdy mi to bylo jedno, hlavně že měla tlačítko turbo
) jsem měl hodně brzy a tak jsem tímhle směrem poznamenaný.
v tomhle se mi těžko radí, protože doma jsme počítačů měli vždy dost a tak můj první počítač (nějaká 386, tehdy mi to bylo jedno, hlavně že měla tlačítko turbo

Kupovat tohle nemá cenu. Většinouu to neumí skoro nic a na hračku za tisíc to děti moc rychle omrzí. Spíš bych si opravdu sehnal nějakej levnej notebook jako třeba starý repasovaný IBM thinkpad, nebo nejlevnější netbooky a na to nahrát nějaký výukový programy. Nebo to edubuntu.
Ale to je tak za 5 tisíc.
Ale to je tak za 5 tisíc.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“