MSI FX603

notebooky MSI a vše kolem nich
schelli
píše často

MSI FX603

Příspěvekod schelli » 13 úno 2011 00:54

Nedavno jsem si ho pořidil a maximalni spokojenost. Nečekal jsem že NFS HP,GTA4 bez AA a Mafia2 1X AA pojedou na max plynule....za 18500kč prostě paradička. Plasty pevne, nezanechavaji otisky prostě super. :shock: :D :D

Chlebovnik
guru

Příspěvekod Chlebovnik » 13 úno 2011 02:21

Ještě tu o Budulínkovi.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p

drk22
guru

Příspěvekod drk22 » 13 úno 2011 09:50

"Na max" ti tady nikdo nezbaští, ale na medium a něco i na high by jet na tom malým rozlišení mohlo.
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)

schelli
píše často

Příspěvekod schelli » 13 úno 2011 21:23

mluvte si co chcete. ja to mam před vlastnima očima a tomu jedinemu věřim...jede to na max bez AA.....nemam duvod lhat. nejsem už žadný pubertak. co ma pc či nb jen na hry. jak řikam pravě mě to překvapilo.

Paoollo
občas něco napíše

Re: MSI FX603

Příspěvekod Paoollo » 01 dub 2011 18:40

schelli píše:Nedavno jsem si ho pořidil a maximalni spokojenost. Nečekal jsem že NFS HP,GTA4 bez AA a Mafia2 1X AA pojedou na max plynule....za 18500kč prostě paradička. Plasty pevne, nezanechavaji otisky prostě super. :shock: :D :D

Můžeš o něm napsat víc? Jaký je obal, jak pevný atd. A o výbavě, rychlosti, jak hraje audio, filmy, výdrž, jak jsi spokojen s turbo boost apod. Prostě aspon trochu uživatelskou recenzi, díky.

schelli
píše často

Příspěvekod schelli » 01 dub 2011 23:14

Zdravim....nevím na recenzi se moc necitim. Co mužu ale říct plasty jsou na LCD krapek měkčí, case je v poho, nicméně perfektně lícujou nikde žádná mezera, na plastech nejdouvidět otisky což je moc dobře. Baterie v office režimu ma vydrž cca 3 hodky, v planem vytížení cca 2. Nepočítej ale s tím že si zahraješ na baterce hry. Nema na to kapacitu a potřebny výkon. Audio na to že jsou tam 4x male repro jsem byl mile překvapen zvuk není sice podtržen nějakými bassy ale zato je čisty a celkem hlasity. Filmy pohoda nevím co jsi tím myslel. Co se týče TurboBoost je to jak v čem. Někde citelný výkon poznaš jinde ne. Pokud si chci něco zahrat mam to P1 prostě zapnuté. Co se týče VGA a CPU vím že to není žadný Highend spíše takový střed. Cpu I5 480 a VGA Ge 425Gt mi zatím opravdu utahne vše. Samozřejmě s AA moc nepočitej ale většinu her mi jde na High popř někde uberu na Medium třeba stíny ale jen občas. Ted jsem zkoušel NFS Shift 2 a jede bez AA na max v poho. myslím že jen stíny mam na medium. Někdo bude oponnovat a řekne tak co kecaš tohle na max neni....Co se týče funkce optimus s některymi ovladači pro GE mě celkem sklamala...přepínani mezi Intelem a Ge si to dělalo co chtělo. Vyřešil jsem to ale nejnovějšími ovladači. Klasika..... Nepřehřívá se. Trošičku mě sklamalo to jejich LED LCD.....pozorovací uhel mohl byt lepší. Když LCD špatně naklopíš nevidiš NIC...což se muže někdy hodit někdy ne-----bezproblemove propojeni s Full HD TV přez HDMI ale to je už dneska normalka....propojíš nemusíš nic nastavovat a TV si hned hodi 1080i ...ale to jen tak na okraj. Nevím někteří MSI odsuzuji někteří jsou spokojení ja měl 2 a nikdy jsem neměl žadný problem sem tam jsem je profouknul avše běželo bez jediné závady. Proto jsem i ted šel do te FX603. A nestěžuji si.....Pokud chceš ještě něco klidně napiš------

Paoollo
občas něco napíše

Příspěvekod Paoollo » 05 dub 2011 07:21

Díky moc, nějaký takový zhodnocení jsem hledal a dostal. Ještě mám dotaz na klávesnici, jak se na ní píše a jestli sis na ní dobře zvyknul a jak jsi spokojen s touchpadem. Je pravda, že tahem třemi prsty nahoru se otevře průzkumník? V jedné recenzi na fx600 jsem to četl, předem díky.

schelli
píše často

Příspěvekod schelli » 05 dub 2011 11:19

Ahoj. klavesnice je bez problemu. Ma nizký zdvih tudíš ani tak neklape. Rozložení je v poho neměl jsem vubec problem. Touchpad je perfektni ma na sobě takovou tečkovitou texturu. Ono se to zda jako blbost ale na dotek je to pecka. touchpad a jeho dotykova plocha je OK...Jinak co jsem zjistil tak když na TP položiš 2 prsty a jezdíš nahoru a dolu tak roluješ strankama. Nemusíš najiždět na postranní lištu. Když daš 3 prsty a potahneš nahoru otevře se ti tento počítač. Jinak včera jsem zkoušel nový IL2 Sturmovik...Na Very High se sem tam trhne. Ale na HIGH naprosto plynule. bez AA

Zpět na „notebooky MSI“