Student notebook
Student notebook
Zdravim, no potrebujem radu ohladom notebook-u pozeral som notasi ako ASUS-i: u43sd, u41jf, u36jc kazdy z nich ma dobru vydrz na bateriu coe podstatne u mna..jedine naco to chcem pouzivat je programovanie vo visualku C++ neskor java uvidime do coho nas nahrnu este v skole.. a hry jedine na skratenie casu ako daky ten battlefield, fifa, nhl, warcraft rozhodujem sa uz dlho a odkladam to este dlhsie tak dufam ze mi nejak dobre poradite (: dakujem za odpovede
http://www.lenovoshop.cz/thinkpad-l512- ... 41829.html na hry nic moc, ale na programování dobré, kvalitní zpracování, Hi-Res displej ( rozhodně + na programování)
nepíšeš, jakou požaduješ výdrž, uhlopříčku atd.... za mně to lenovo
nepíšeš, jakou požaduješ výdrž, uhlopříčku atd.... za mně to lenovo
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
no najlepsia by bola taka 14" ale ak to bude 13" alebo nejaka lahsia 15,6" tak nevadi, budem to castejsie prenasat, no co sa tyka tej vydrze tak cim vyzsia tym lepsia mozno dakych 5h by bolo fajn tie co som postol maju napisane 8-10h, ale je mi jasne ze tolko nevydrzia..v skole to nemam boh vie ako so zasuvkami tak na tie 3hodinove prednasky pri programovani a nete nech to vydrzi, thx za post som aj rozmyslal nad dakym lenovom ale ta grafika ma troska hneva skoda ze tam nie je nieco silnejsie..
starý hry si tam zahraješ, a pokud nemáš doma (na intru) LCD, myš a klávesnici taky bych na programování bral jedině 15ku a nebo neaký acer timelinex ale v těch se moc nevyznám, ale mají slušnou výdrž na baterce a slušný zpracování, pár témat pod tebou se to tu řešilo
X301 - "WKS"
za mně ani jeden
jsou to multimedialní NB co nepřežíjí každodenní vláčení do školy, jde tam jen o výkon o nic jiného, jestli to s tou školou myslíš vážně kup si to lenovo protože na hry nebudeš mít čas . za mně poslední věc, evidentně radu nechceš 

X301 - "WKS"
slabé???
mám ten samej procesor (jen s 4GB ram - otázka asi tisícovky) a v pohodě mi na něm běží současně visual studio 2010, virtuální mašina, internet, nějaký kancelářský programy (pdf, outlook,...) a podle resource monitoru se ten procík ještě fláká někde na 10% a vše je 100pro plynulý
pokud nepotřebuješ počítat nějaký výpočty s maticema 10000x10000 tak tě zpomalovat nikdy nebude

pokud nepotřebuješ počítat nějaký výpočty s maticema 10000x10000 tak tě zpomalovat nikdy nebude

Zpět na „Jaký vybrat notebook“