Zdravím,
Mám teť krapek problém s NB ASUS F5VL (AP169), ked ho zapnu tak se jen rozsvítí kontrolka ža je to zapnutý a wifi (to dělalo vždycky), ale pak se nic neděje, jen to hrabe v mechanice, ale nenaběhne BIOS...
Bez mechaniky to dělá to samý (nic).
Zprvu to po několika pokusech zapnout šlo, ale pak třeba jen problikla modrá smrt a vypl se. Myslel sem že je to RAMkou, páč ked sem ju vytáh a zas tam dal tak sem to pustil, ale asi to byla jen náhoda, zkoušel sem tam novou a nepomohlo to. Ale zase předtím když to zrovna jelo tak mě memory test z windowsů našel chybu s pamětí (bohužel konkrétnější nebyl).
Teť nevím jestli to tedy nějak souvisí s pamětí, jestli to nebude spíš někde na desce, může to třeba souviset s chipsetem? To už je nam moje schopnosti, neví někdo víc? (v záruce už bohužel není...)
Díky!
F5VL - nenaběhne ani BIOS
no právě paměť sem podezíral nejdřív, a proto sem si v alze koupil novou (do 14 dnů ju můžu vrátit
) ale problém je stejný (nejde zapnout). Memtest s tou novou sem nedělal, protože o doby co sem testloval tu původní sem ten noťas zase nespustil (ani s novou), takže sem neměl příležitost. Ale protože jinak mám stejný problém i s novou pamětí tak si myslím že chyba bude někde jinde, pletu se?

deska
Můj případ taky není v baterce, byl sem u jedneho technika - testovali jsme paměti... OK, ale když se s noťasem trochu zahejbalo tak zatuhl (totálně), aj při memtestu. je to nějakej studeňák na desce, bohužel ho tam nenašel ani když desku nějak proměřoval. Teť mám stav takový že někdy to zatuhne a abych to zas spustil tak musím NB jakoby zkroutit (desku) a pak se to někdy rozjede (přes restart).
Problém je že mě to asi nikdo neopraví a v tomhle stavu se na to pořádně pracovat nedá...
Problém je že mě to asi nikdo neopraví a v tomhle stavu se na to pořádně pracovat nedá...