"herní" noťas kolem 30K
"herní" noťas kolem 30K
zdravím, tak mi odešel starej noťas a to je důvod pořídit si novou hračku, jsem ochotnej do toho vrazit do 35K
co byste poradili? v týhle cenový relaci co jsem koukal tak nejlepší grafika je NVIDIA GeForce GTX 460M a ekvivalent ATI Mobility Radeon HD 5870
co se týče paměti, tak jsem chtěl 4, spíš aspoň 6GB, HDD je mi jedno, ale 7200 otáčkovej..
procesor bych chtěl spíš 4 jádrovej, ale taková i5 tak nebude špatná ne??
zbytek nechám na vás..
na vlastní pěst jsem se koukal a našel tohle:
asus g73jh-ty244
asus g53jw-sx183v
asus g53jw-sx080v
msi gx660-624cs
díky za nabídky a názory proč jo nebo proč ne..
co byste poradili? v týhle cenový relaci co jsem koukal tak nejlepší grafika je NVIDIA GeForce GTX 460M a ekvivalent ATI Mobility Radeon HD 5870
co se týče paměti, tak jsem chtěl 4, spíš aspoň 6GB, HDD je mi jedno, ale 7200 otáčkovej..
procesor bych chtěl spíš 4 jádrovej, ale taková i5 tak nebude špatná ne??
zbytek nechám na vás..
na vlastní pěst jsem se koukal a našel tohle:
asus g73jh-ty244
asus g53jw-sx183v
asus g53jw-sx080v
msi gx660-624cs
díky za nabídky a názory proč jo nebo proč ne..
Jestli konfigurovatelnej, tak bych spíš než devil-tech bral malibal: http://www.malibal.com
+ lepší cena a výkon
- americká záruka
Jinak G53SW
+ lepší cena a výkon
- americká záruka
Jinak G53SW
Asi si nedokážete představit, jaké to je mít záruku mimo Českou republiku. Poštovné není v rámci stovek ale tisíců, pokud pominu prkotiny jako klávesnice bez českých znaků a možná nějaká redukce na EU, tak je to papírování s celníky , týdny bez notebooků a hlavně komunikace v cizím jazyce. Pokud to někomu stojí za ušetřených 5-10K, prosim. Nicméně bych radši zvolil tuzemský model s nižším výkonem, ale bez starostí. Pokud někdo tak odvážný je, tak mu přeju ať to vyjde a poprosím o své dojmy a zkušenosti, jak to celé probíhalo.
XoticPC, Sager, PoweNotebooks, Malibal, Mythologic, ReflexNotebooks mě napadají z hlavy
XoticPC, Sager, PoweNotebooks, Malibal, Mythologic, ReflexNotebooks mě napadají z hlavy
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Vubec bych se toho nebal. Postovne neni v radu tisicu jak tu nekteri pisi.
Zaplatis to prevodem z uctu.
A kdyz by se na nem neco nahodou podelalo, tak si clovek muze udelat vylet za hranice a reklamovat osobne nebo poslat postou za par stokorun.
Ja osobne bych ho klidne vzal. Vykon Ti hodne dlouho vydrzi.
Jestli mas nekoho znameho, kdo v Nemecku pracuje, tak to nech poslat na nej a usetris postovne.
Zaplatis to prevodem z uctu.
A kdyz by se na nem neco nahodou podelalo, tak si clovek muze udelat vylet za hranice a reklamovat osobne nebo poslat postou za par stokorun.
Ja osobne bych ho klidne vzal. Vykon Ti hodne dlouho vydrzi.
Jestli mas nekoho znameho, kdo v Nemecku pracuje, tak to nech poslat na nej a usetris postovne.
Asus ROG Strix G18
Já tu reagoval na nákup z USA co navrhoval Mulenex. Německo je schůdnější, není třeba řešit celníky a poštovné při reklamaci bude stát necelou tisícovku s pojištěním. Čekací doba 3-4 týdny na notebook, ale to jako problém nevidím - zaleží na každém. Platba bezhotovostním převodem je nejjednodušší (je třeba počítat kurz Deviza prodej 24.85 EUR) plus poplatek za transakci ve výši 1% (300,-Kč). Poštovné z německa bude za hubičku, max tisíc. Ondr4H budu rád, když se podělíš o zkušenosti.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Zvažuji to, ne že ne.6970m bude dostupná až do konce dubna, tak bych se rozhodl po tomto datu.
Co jsem se bavil s rodinou, tak jsou spíš proti nákupu z Německa.Dávat tisícovku na dopravu za každou případnou opravou by mohlo ten výhodný nákup docela dost prodražit a ani já sám moc nevěřím těmto na zakázku skládaným notebookům.Určitě to bude strašne hřát, protože takové komponenty bude asi problém na delší dobu v těle 15´ uchladit.
Možná si říkáte že brousím od notebooku za 20 tisíc až k 40 tisícům, ale já sám nevím co by bylo vhodné koupit.
Co jsem se bavil s rodinou, tak jsou spíš proti nákupu z Německa.Dávat tisícovku na dopravu za každou případnou opravou by mohlo ten výhodný nákup docela dost prodražit a ani já sám moc nevěřím těmto na zakázku skládaným notebookům.Určitě to bude strašne hřát, protože takové komponenty bude asi problém na delší dobu v těle 15´ uchladit.
Možná si říkáte že brousím od notebooku za 20 tisíc až k 40 tisícům, ale já sám nevím co by bylo vhodné koupit.
recenze toho notebooku který chceš z německa a ocenění mluví za vše. Viz PCT, DDWorld, ExtraNotebook. Pokud myslíš tím topením 84C na grafice, pak má chlazní víc než dobré - alespoň od Eurocomu. Poštovné cca 700,-Kč. Samozřejmě může být notebook jaký chce a vždy se na něm může cokoli a kdykoli pokazit, konečně i u auta za 2 miliony se může vy*rat cokoli a kdykoli
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Mám stejný názor na věc.Bangla píše:Asi si nedokážete představit, jaké to je mít záruku mimo Českou republiku. Poštovné není v rámci stovek ale tisíců, pokud pominu prkotiny jako klávesnice bez českých znaků a možná nějaká redukce na EU, tak je to papírování s celníky , týdny bez notebooků a hlavně komunikace v cizím jazyce. Pokud to někomu stojí za ušetřených 5-10K, prosim. Nicméně bych radši zvolil tuzemský model s nižším výkonem, ale bez starostí. Pokud někdo tak odvážný je, tak mu přeju ať to vyjde a poprosím o své dojmy a zkušenosti, jak to celé probíhalo.
EDIT:jinak jsem si na stránce goldmax nakonfiguroval Racera,ale je tam nějaká chyba-nezobrazila se mi finální cena.Podivné?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“