notebook do 20000Kč
notebook do 20000Kč
Zdravím. Dlouho jsem hledal na netu správný notebook ale nemůžu se rozhodnout. Notebook bude sloužit do školy(FIT) a na občasné hraní her. Moje představa je:procesor i5(sandy bridge),RAM 4GB, disk minimálně 500GB, gr. karta nějaká Nvidia 1GB. Velikost notebooku bych viděl na 15,6".Jsem zaujatý proti Aceru takže prosím tenhle ne. Nejradši bych něco od Dellu,HP,Lenovo. Chci kvalitní notebook, který mi dlouho vydrží. Problém je, že HP nedělají moc notebooků s Nvidií. Lenova zase v této cenové relaci obvykle nemají sandy bridge. Tudíž mi z toho vychází DELL Inspiron Queen15R. díky za rady
našel jsem teda např. Acer Aspire TimelineX 5830TG-2414G75Mnbb (LX.RHK02.040), který stojí skoro stejně. Oproti dellu, který jsem psal má lepší grafiku a o 250GB větší disk. To má být teda to "lepší"?Výbava?ptám se taky na kvalitu. Raději oželím 250GB než abych musel co půl roku do servisu. Prostě mě zajímá v čem je v této cenové relaci acer lepší než např. dell!
bez ohledu na cenu se koukni na Lenovo T520, Dell Latitude E6520, Dell precision M4600 ... to bude lepší než Acer
.. ale jen bez ohledu na peníze.

DELL Precision M4600|i7-2720QM|FirePro M5950|16GB|Intel ssd 320 120GB|FHD WLED|Logi.Perf.MX+Illuminated Key.|DELL U2311H
exNTB: Asus A8, Lenovo TP Z61m, DELL Precision M4400
exNTB: Asus A8, Lenovo TP Z61m, DELL Precision M4400
Hele, pane zaujatej.
Nevim, co máš proti aceru. Tenhle model je kvalitní, výkonej a skvělej poměr cena výkon.
Dokonce bych řekl, že některé produkty aceru jsou dneska lepší než HP, lenova, delly.
Je obecně známý, že ideapady od lenova jsou plastový křápy a v Česku i servis maj blbej. Delly a HP taky není kdovíjaká výhra. Delly jsou předražený a můj inspiron 6400, ikdyž stál 30 tisíc ve svý době, tak měl integrovanou grafiku a navíc, když bouchneš zezadu do víka, tak se ti zavlní obraz na displeji. HPčka jsou zase známý tím, že rádi dělaj bordel - konkrétněji přehřívají se a jsou hlučný.
Takže pokud chceš slušnej výkon, tak se holt budeš muset spokojit s tim acerem, předsudky, nepředsudky - když ho koupíš tak rozhodně neprohlupíš.
No a nebo ten asus N53SV. Ale ten jestli je lepší, to je velmi diskutabilní.
Možná by šlo uvažovat i nad nějakejma packard bellama, ty taky poslední dobou nejsou tak hrozný, ale protože to je dceřinná společnost aceru tak zase nic, co?
Nevim, co máš proti aceru. Tenhle model je kvalitní, výkonej a skvělej poměr cena výkon.
Dokonce bych řekl, že některé produkty aceru jsou dneska lepší než HP, lenova, delly.
Je obecně známý, že ideapady od lenova jsou plastový křápy a v Česku i servis maj blbej. Delly a HP taky není kdovíjaká výhra. Delly jsou předražený a můj inspiron 6400, ikdyž stál 30 tisíc ve svý době, tak měl integrovanou grafiku a navíc, když bouchneš zezadu do víka, tak se ti zavlní obraz na displeji. HPčka jsou zase známý tím, že rádi dělaj bordel - konkrétněji přehřívají se a jsou hlučný.
Takže pokud chceš slušnej výkon, tak se holt budeš muset spokojit s tim acerem, předsudky, nepředsudky - když ho koupíš tak rozhodně neprohlupíš.
No a nebo ten asus N53SV. Ale ten jestli je lepší, to je velmi diskutabilní.
Možná by šlo uvažovat i nad nějakejma packard bellama, ty taky poslední dobou nejsou tak hrozný, ale protože to je dceřinná společnost aceru tak zase nic, co?
Tak tobě se špatně radí, když seš tak tvrdohlavej
Hele musíš si vybrat: chceš si na tom zahrát a používat složitější programy, nebo s tim mlátit o zeď?
Pokud ty hry a složitější programy, tak ten acer. Alternativ je málo, snad jen ten N53SV, nebo http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-6050ec-d227191.htm - ale tam je zase mizerná grafika.
Pokud s tim chceš mlátit o tu zeď, tak myslim že si můžeš vybrat nějakej z thinkpadů od lenova. Sice jsou to na multimediální využití nevýkonný a nehezký krabice, ale v noteboocích prostě obecně musíš dělat kompromisy

Hele musíš si vybrat: chceš si na tom zahrát a používat složitější programy, nebo s tim mlátit o zeď?
Pokud ty hry a složitější programy, tak ten acer. Alternativ je málo, snad jen ten N53SV, nebo http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-6050ec-d227191.htm - ale tam je zase mizerná grafika.
Pokud s tim chceš mlátit o tu zeď, tak myslim že si můžeš vybrat nějakej z thinkpadů od lenova. Sice jsou to na multimediální využití nevýkonný a nehezký krabice, ale v noteboocích prostě obecně musíš dělat kompromisy

Zpět na „Jaký vybrat notebook“